Aπίστευτο: Το πρώτο 3D στυλό είναι πλέον γεγονός! (video)

Γωγώ Φούντα
Aπίστευτο: Το πρώτο 3D στυλό είναι πλέον γεγονός! (video)

Ένα απίστευτο gadget από το οποίο θα πάθετε εξάρτηση!

Όσοι είστε μεταξύ 25 και 30 δεν υπάρχει περίπτωση να μην θυμάστε την άκρως πετυχημένη και φυσικά δημιουργική εκπομπή των παιδικών μας χρόνων, το γωστό και μη εξαιρετέο, Art Attack!

Ίσως να είναι ελάχιστοι εκείνοι που δεν προσπάθησαν να αντιγράψουν κάποια από τις απίστευτες δημιουργίες του συμπαθέστατου παρουσιαστή, άλλοι με μεγαλύτερη και άλλοι με μικρότερη επιτυχία.

Το 2013 όμως, είναι η χρονιά που όλοι εμείς μπορούμε να πάρουμε την εκδίκησή μας από κάθε αποτυχημένη κατασκευή που τελικά κατέληξε στα σκουπίδια. Ο λόγος; Το πρώτο 3D στυλό είναι πλέον γεγονός και πραγματικά μας έχει αφήσει άφωνους...

Συγκεκριμένα, η μαγική αυτή... δημιουργία είναι σε θέση να σχεδιάσει κατασκευές από πλαστικό χρώμα οι οποίες και έχουν τρεις διαστάσεις. Από δωράκια, μέχρι διακοσμητικά χώρου, η νέα αυτή ανακάλυψη υπόσχεται πάνω απ'όλα διασκέδαση αλλά και πολλές δημιουργικές ώρες. Η καμπάνια του εν λόγω project, η οποία ξεκίνησε μόλις χθες, έχει ήδη συγκεντρώσει 750.000 δολάρια, ενώ στην αγορά αναμένεται να βγει το Σεπτέμβριο του 2013 με την απίστευτη τιμή των 50 μόλις δολαρίων!

Δείτε το video που ακολουθεί και θα καταλάβετε τι εννοούμε...

Διαβάστε επίσης:

Είδηση σοκ: διάσημο πανεπιστήμιο δίνει με το ζόρι κοκαΐνη στους φοιτητές του

Φεστιβάλ εκπαιδευτικού ομίλου Ξυνή: Κοιτάμε ψηλά, στοχεύουμε στον πολιτισμό!

Τι είναι το Harlem Shake;