Aπίστευτο: Γυναίκα βουτάει στις σιδηροδρομικές γραμμές και γλιτώνει τελευταία στιγμή από τον θάνατο! (video)

Γωγώ Φούντα
Aπίστευτο: Γυναίκα βουτάει στις σιδηροδρομικές γραμμές και γλιτώνει τελευταία στιγμή από τον θάνατο! (video)

Και όλα αυτά, για ένα κινητό!

Το έχουμε πει πολλές φορές: Οι καιροί που διανύουμε ως ανθρωπότητα είναι δύσκολοι και δυστυχώς οι περισσότεροι όσο πάνε και το χάνουν! Δεν είναι μόνο τα καθημερινά γεγονότα που συμβαίνουν και μας κάνουν να αναρωτιόμαστε τι πίνουν και δεν μας δίνουν, αλλά και κάποια περιστατικά που πραγματικά η παρέμβαση ψυχιάτρου κρίνεται απαραίτητη!

Ένα τέτοιο γεγονός, έλαβε χώρα στη πατρίδα του Πελέ και της σάμπα, την Βραζιλία και πιο συγκεκριμένα στο σιδηροδρομικό σταθμό του Σάο Πάολο. Μία γυναίκα λοιπόν, η οποία μάλλον δεν είναι και πολύ καλά στα μυαλά της, έθεσε τη ζωή της σε άμεσο κίνδυνο, μόνο και μόνο για να σώσει το... κινητό της!

Η ριψοκίνδυνη βραζιλιάνα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, έριξε κατά λάθος το κινητό της τηλέφωνο στις σιδηρογραμμικές γραμμές και αψηφώντας εντελώς το γεγονός ότι πλησιάζε με τεράστια, όπως είναι φυσικό, ταχύτητα το τρένο, βούτηξε προκειμένου να σώσει το τόσο πολύτιμο, σύμφωνα με τη δική της κρίση, αντικείμενο!

Τα δευτερόλεπτα που ακολούθησαν ήταν κινηματογραφικά και άκρως τραγικά, με τη γυναίκα να γλιτώνει, κυριολεκτικά τελευταία στιγμή τη ζωή της, καθώς δύο άντρες την άρπαξαν και την τράβηξαν στην αποβάθρα, μόλις λίγες στιγμές προτού περάσει το τρένο και φυσικά την κάνει... κομματάκια!

Δείτε το απίστευτο βίντεο και προς θεού, μην τολμήσετε ποτέ κάτι αντίστοιχο!

Διαβάστε επίσης:

Κοιμηθείτε σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο και πληρωθείτε!

Tα ένοχα μυστικά των θρυλικότερων οικογενειών της ιστορίας

Η πιο ακριβή σουίτα στον κόσμο, βρίσκεται στο κάστρο της Σταχτοπούτας!