Η νέα διαφήμιση για την Ελλάδα που έχει ενθουσιάσει ολο τον κόσμο! (video)

Γωγώ Φούντα
Η νέα διαφήμιση για την Ελλάδα που έχει ενθουσιάσει ολο τον κόσμο! (video)

Ένα έξυπνο σποτ αφιερωμένο στις ομορφιές της χώρας μας!

Σίγουρα η χώρα μας δεν βιώνει και τις καλύτερες μέρες της ιστορίας της, θα λέγαμε μάλιστα ότι ίσως διανύουμε και κάποιες από τις πιο σκοτεινές! Ωστόσο, επειδή ο Έλληνας είναι φύσει αισιόδοξος και βλέπει πάντα το θετικό ακόμα και στην καταστροφή, η έλευση της πιο αγαπημένης εποχής ίσως του χρόνου, φυσικά του καλοκαιριού, είναι ικανή να μας τονώσει και να μας κάνει να δούμε τα πράγματα πιο θετικά.

Ένα νέο διαφημιστικό σποτάκι, στο οποίο συμμετέχει βρετανός παλαίμαχος ηθοποιός που έχει αποσυρθεί στην Κρήτη, κάνει το γύρο του κόσμου και κυριολεκτικά έχει ενθουσιάσει τους πάντες! Ένας συνδυασμός από τα πιο όμορφα μέρη του νησιού, με την απαραίτητη συμβολή φωνακλάδων και ηλιοκαμμένων Ελλήνων, και όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει τελευταία η χώρα μας και τα οποία ο βρετανός ηθοποιός παρακολουθεί με ευλάβεια, συνθέτουν την κεντρική ιδέα του σποτ!

Παρά το γεγονός λοιπόν ότι ο κεντρικός ήρωας της διαφήμισης, θέλει να αφοσιωθεί στις ειδήσεις και στην ανάγνωση της εφημερίδας του, πάντα ο περίγυρος θα του αποσπά την προσοχή με το κέφι και την αισιοδοξία του! Τελικά παρατάει την προσπάθεια και βουτάει στα καταγάλανα ελληνικά νερά!

Σίγουρα κανένας Έλληνας δεν γυρίζει την πλάτη στα σοβαρά προβλήματα της χώρας, αλλά η έλευση του καλοκαιριού μας θυμίζει ότι πάντα μετά την καταιγίδα βγαίνει το ουράνιο τόξο! Ένα υπέροχο διαφημιστικό σποτ, που ευχόμαστε να τονώσει τον ελληνικό τουρισμό που τόσο το έχει ανάγκη...

Διαβάστε επίσης:

Δείτε τα πιο πρωτότυπα εστιατόρια του κόσμου!

Πώς βλέπουμε τον εαυτό μας οι γυναίκες και πώς πραγματικά είμαστε!

Ekaterina Rybolovlev: Αυτή είναι η καλλονή κόρη του Ρώσου μεγιστάνα που αγόρασε το Σκορπιό!