Μάθημα ανθρωπιάς: 28χρονη φτιάχνει και δωρίζει στολές υπέρ-ηρώων σε παιδιά που μάχονται σοβαρές ασθένειες

Γωγώ Φούντα
Μάθημα ανθρωπιάς: 28χρονη φτιάχνει και δωρίζει στολές υπέρ-ηρώων σε παιδιά που μάχονται σοβαρές ασθένειες

Για τους πραγματικούς ήρωες της ζωής!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο στενάχωρο, λυπηρό και άδικο από ένα μικρό παιδί που μάχεται μία σπάνια ασθένεια η οποία σε πολλές περιπτώσεις απειλεί και την ίδια του τη ζωή. Και δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο και συγκινητικό από την υπέροχη πρωτοβουλία μιας 28χρονης μητέρας από το Seattle η οποία αποφάσισε να αναλάβει δράση και να χαρίσει σε όλα αυτά τα παιδιά, τους πραγματικούς ήρωες και μαχητές της ζωής ένα, έστω και μικρό, χαμόγελο!

Με αυτό το σύνθημα λοιπόν, η Robyn Rosenberger, παίρνοντας έμπνευση από την μικρούλα Brenna η οποία γεννήθηκε με σοβαρά προβλήματα υγείας, και την οποία οι γονείς της αποκαλούν την μικρή τους ηρωίδα, για την μάχη που δίνει καθημερινά με την ασθένειά της, αποφάσισε να δημιουργήσει μικροσκοπικές στολές υπερ-ηρώων τις οποίες και δωρίζει σε παιδάκια που καθημερινά αγωνίζονται για την επιβίωσή τους.

Μέσω του προσωπικού της site TinySuperheros, όπου προέβαλλε τις ιστορίες των μικρών αυτών ηρώων, κατάφερε να συγκεντρώσει προσφορές ώστε να μπορέσει να δημιουργήσει τις στολές και τελικά να τις δωρίσει στα γενναία αυτά παιδιά! Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, προσφέρθηκαν στολές και στα παιδάκια τα οποία τραυματίστηκαν στην βομβιστική επίθεση της Βοστώνης λίγες μόλις μέρες πριν.

Μία υπέροχη και τρυφερή πρωτοβουλία για τους πραγματικούς ήρωες της ζωής, από μία γυναίκα η οποία άφησε στην άκρη τα ανώφελα δάκρυα συγκίνησης και αποφάσισε να χαρίσει απλόχερα χαρά...

Διαβάστε επίσης:

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 8ος διεθνής μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος στη Θεσσαλονίκη

ΟΤΟ: Η νέα θρησκεία-εμμονή του Hollywood που περιλαμβάνει σεξουαλικά όργια!

Απίστευτο: Κι όμως αυτά τα μέρη υπάρχουν!