Επιτέλους λύτρωση: Η νέα εφαρμογή για iPhone που καλύπτει τους ντροπιαστικούς ήχους της τουαλέτας! (video)

Γωγώ Φούντα
Επιτέλους λύτρωση: Η νέα εφαρμογή για iPhone που καλύπτει τους ντροπιαστικούς ήχους της τουαλέτας! (video)

Mία εφεύρεση που θα πάει την ανθρωπότητα ένα βήμα παραπέρα!

Πόσο όμορφος και γλυκός είναι ο ρομαντισμός ανάμεσα στα ζευγάρια. Το sex, τα φιλάκια, οι αγκαλίτσες... Τι γίνεται όμως όταν έρχεται η μεγάλη στιγμή της τουαλέτας όπου ο ένας από τους δύο θέλει να κάνει την ανάγκη του και δεν εννοούμε το... ψιλό;

Η αλήθεια είναι ότι το θέμα αυτό αποτελεί τεράστιο ταμπού για τα νέα ζευγάρια, και ειδικά για τις κοπέλες που όσο να πεις είναι και λίγο πιο κοκέτες και ντροπιάρες με τους ήχους που έρχονται από τα... έγκατα του εντέρου! Aγόρια και κορίτσια εκεί έξω, που καταπιέζετε τις ανάγκες σας με αποτέλεσμα να βασανίζεστε και να υποφέρετε, ήρθε μία νέα εφαρμογή για τα κινητά iPhone που θα σας λύσει τα χέρια, και όχι μόνο!

Αν μέχρι τώρα, οι μοναδικές λύσεις, ήταν το ηχηρό βηχαλάκι ταυτόχρονα με τις επίμαχους ήχους ή το νερό της ντουζιέρας να τρέχει άφθονο, καλύπτοντας την ντροπιαστική ηχητική παραγωγή αλλά και σπαταλώντας πολύτιμο νερό, η νέα αυτή εφαρμογή υπόσχεται άμεσα αποτελέσματα και κυρίως ανέξοδα!

Καθίστε λοιπόν στην λεκάνη και προτού αφεθείτε βάλτε τη σε λειτουργία! Αυτομάτως, παράγονται ήχοι ανάλογοι με αυτούς του γάργαρου τρεχόμενου νερού του οποίου μάλιστα μπορείς να ρυθμίσεις και την ένταση, σε περίπτωση ακραίων στομαχικών διαταραχών για παράδειγμα! Έτσι, και ο άλλος απ' έξω δεν παίρνει τίποτα χαμπάρι, και ενισχύετε την οικολογική σας δράση και δεν βγαίνετε σαν βρεγμένη γάτα έξω ελπίζοντας η καλή σας ή ο καλός σας να έπαθε στιγμιαία ολική κώφωση!

Μία εφαρμογή πραγματικό διαμάντι που θα δώσει νέα πνοή στη συγκατοίκηση αλλά και τις εκδρομές σας!

Διαβάστε επίσης:

Η ξεκαρδιστική φάρσα μετά μουσικής, που μας έφτιαξε την μέρα!

Kι όμως! Εταιρεία εσωρούχων έβγαλε... σουτιέν για άντρες!

Μάθημα ανθρωπιάς: 28χρονη φτιάχνει και δωρίζει στολές υπέρ-ηρώων σε παιδιά που μάχονται σοβαρές ασθένειες