Σοκ: Ολόγυμνο μοντέλο κυκλοφορεί στην πόλη! Πώς αντέδρασε ο κόσμος;(βίντεο)

Σοκ: Ολόγυμνο μοντέλο κυκλοφορεί στην πόλη! Πώς αντέδρασε ο κόσμος;(βίντεο)

Δείτε την επίδραση του ανατρεπτικού πειράματος στο κοινό (το βίντεο περιέχει γυμνό)

H ανατρεπτική και πάντα προκλητικήalternative καλλιτέχνης Milo Moiré βρισκόμενη στο Ντύσελντορφ είχε άλλη μία ιδέα προκειμένου να ταράξει τα νερά της πόλης. Προσέλαβε μία μελαχρινή καλλονή και την ... εξαπέλυσε ολόγυμνη στο κέντρο της πόλης. Το μοντέλο, από την Ελβετία (απ΄ όπου κατάγεται και η Milo) είναι ανερχόμενο και πήρε μεγάλο ρίσκο τολμώντας κάτι τέτοιο. Από την άλλη η εμφάνισή της ενδέχεται να δώσει ένα boost άλλου τύπου στην καριέρα της.

Η Milo έγραψε με ένα μαρκαδόρο στο κορμί της όλα τα είδη ρουχισμού -εσώρουχο, σουτιέν, παντελόνι, πουκάμισο- που δεν φορούσε. Η κοπέλα φορούσε μόνο ένα ζευγάρι μαύρες γόβες, μαύρα γυαλιά και κρατούσε μία μεγάλη τσάντα, επίσης μαύρη. Η καλλιτέχνης δήλωσε για το project με τίτλο The Script System: «Η ριζοσπαστική γύμνια γίνεται η ασπίδα απέναντι στα στερεότυπα και επιτρέπει στον καλλιτέχνη να εξαφανίζεται πίσω από την τέχνη του».

Στόχος της είναι να αφυπνίσει τους επιβάτες και να τους βγάλει από την ρουτίνα τους και τη διάθεση ρομπότ που τους διακατέχει- προσπαθώντας να κινητοποιήσει την ανθρώπινη πλευρά τους έστω και με την τελευταία πράξη πρόκλησης. Το γυμνό, το σεξ, την απορία. Δεν φαίνεται να τα κατάφερε και αυτό δήλωσε απογοητευμένη. Η κοπέλα ατάραχη κατάφερε να περπατήσει ολόγυμνη ολόκληρη την πόλη σαν κάθε φυσιολογική γυναίκα που πάει στην δουλειά της. Να πάρει το λεωφορείο, να μπει στο μετρό, να αλλάξει γραμμές... Ο κόσμος αντιμετώπισε το σκηνικό με απάθεια, ψυχρότητα, ελάχιστα χαμόγελα.

*Σας προειδοποιούμε ότι περιέχει γυμνό το παρακάτω βίντεο. Δεν πρόκειται για πρόστυχες εικόνες γι αυτό και το ανεβάζουμε. Άλλωστε ο καλλιτέχνης δεν χρησιμοποίησε με άσχημο τρόπο το γυμνό γυναικείο σώμα- παρά σαν ψυχολογικό πείραμα. Το βίντεο είναι ήδη δημόσιο, στο δίκτυο του vimeo και έχει αναπαραχθεί από ειδησεογραφικά πρακτορεία του εξωτερικού.

Διαβάστε ακόμη:

Bill Hicks: Η προσωπικότητα και οι θρυλικές ατάκες που έμειναν στην ιστορία!(βίντεο)

Η κατάρα του Χριστού: Ποια ήταν η κατάληξη των ηθοποιών που υποδύθηκαν το Θεάνθρωπο;

"The Script System" from Milo Moiré on Vimeo.