Η οδύσσεια ενός σκύλου: Πώς κατάφερε να σωθεί από την παχυσαρκία

Γωγώ Φούντα
Η οδύσσεια ενός σκύλου: Πώς κατάφερε να σωθεί από την παχυσαρκία

... και να γίνει μεγάλο τηλεοπτικό αστέρι!

Όποιος είπε ότι άνθρωποι και ζώα είναι διαφορετικές οντότητες μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτεί, διότι πλέον, εκτός από τα προβλήματα υγείας, αλλά και τα ψυχολογικά με τα οποία φορτώνονται αρκετά ζωάκια, κατοικίδια φυσικά, τα συμπαθή μας τετράποδα έχουν πια εξαπλωθεί και στο χώρο της πλαστικής χειρουργικής και δη της... λιπογλυπτικής!

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, ο γλυκύτατος Obie, ένα dachshund τεσσάρων ετών είναι ένα από τα διασημότερα σκυλάκια στις ΗΠΑ και αυτό γιατί μέχρι πέρυσι ήταν... παχύσαρκος! Ο συμπαθής σκυλάκος λοιπόν, είχε φτάσει στο σημείο να ζυγίζει 17 κιλά, βάρος υπερβολικό για την ράτσα του, εξαιτίας φυσικά της αδιαφορίας των τότε αφεντικών του. Η Nora Vanatta, λοιπόν, ευαισθητοποιήθηκε από το πρόβλημα του σκύλου, τον πήρε κοντά της και προκειμένου να μαζέψει χρήματα για να τον... αδυνατίσει, τον μετέτρεψε σε τηλεοπτικό αστέρι!

Ένα ολόκληρο show το οποίο παρακολουθούσε από κοντά τη δίαιτα του Obie στήθηκε γύρω από αυτόν ενώ αυτομάτως απέκτησε εκατομμύρια θαυμαστές οι οποίοι παρακολουθούσαν την προσπάθειά του να επανέλθει στα φυσιολογικά του κιλά. Παρά το γεγονός ότι η παλιά ιδιοκτήτρια του σκύλου, κατηγόρησε την Vanatta, ότι εκμεταλλεύεται το ζωάκι για προσωπικό της όφελος, ουδείς της έδωσε σημασία και ο σκυλάκος παρέμεινε στα χέρια της νέας του ιδιοκτήτριας.

Kαι επειδή η μεγάλη απώλεια κιλών αφήνει και κάποια σημάδια στο δέρμα, ο Obie πρόσφατα έκανε χειρουργείο, προκειμένου να του αφαιρεθεί ένας τεράστιος όγκος περιττού δέρματος το οποίο του δυσκόλευε τη ζωή και δεν τον άφηνε να παίξει και να τρέξει σαν φυσιολογικό σκυλάκι. Η εγχείρηση πήγε εξαιρετικά και πλέον ο σκύλος αναρρώνει με τις φροντίδες της ιδιοκτήτριάς του η οποία τον υπεραγαπά!

Διαβάστε επίσης:

Video: Δείτε την πιο γλυκιά πρόταση (gay) γάμου στον κόσμο

Μαρία Μαγδαληνή: Η πιο αμφιλεγόμενη γυναίκα στην ιστορία και οι 5 γυναίκες που πήραν τη θέση της

Σοκ: Ολόγυμνο μοντέλο κυκλοφορεί στην πόλη! Πώς αντέδρασε ο κόσμος;(βίντεο)