H κατάρα της ομορφιάς: Δείτε τη γυναίκα που δεν βρίσκει δουλειά λόγω της... ομορφιάς της!

Γωγώ Φούντα
H κατάρα της ομορφιάς: Δείτε τη γυναίκα που δεν βρίσκει δουλειά λόγω της... ομορφιάς της!

Μία παρουσία για πολλά... γέλια!

Παλιά ξέραμε ότι η ομορφιά ήταν ένα προσόν το οποίο σου άνοιγε πόρτες και όσο να πεις σου έκανε τα πάντα λίγο πιο εύκολα μιας και οι όμορφοι άνθρωποι γίνονται πιο εύκολα αποδεκτοί από το ευρύ σύνολο, ανεξαρτήτως χαρακτήρα, ευφυίας ή κοινωνικότητας! Άδικο; Σίγουρα αλλά έτσι είναι η ζωή!

Ωστόσο, υπάρχουν και μερικές περιπτώσεις, στις οποίες η ομορφιά, η γοητεία και το sex appeal γίνονται κυριολεκτικά κατάρα! H 33χρονη Laura Fernee λοιπόν, σηκώνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια το δικό της... σταυρό, μιας και όπως ισχυρίζεται η ίδια, η ζωή της και δη η επαγγελματική πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο λόγω της... εκθαμβωτικής της εμφάνισης! Μάλιστα, δεν έχει κάτσει ποτέ για μεγάλο χρονικό διάστημα σε μία δουλειά, γιατί εκτός από το επίμονο φλερτ των συναδέλφων έχει να ανατιμετωπίσει και την καχυποψία και κακία των γυναικών!

Mάλιστα, σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει το γεγονός ότι αυτό το διάστημα το μόνο που κάνει είναι να είναι βάρος στους γονείς της, είπε: «Δεν είμαι ούτε τεμπέλα ούτε κακομαθημένη! Η αλήθεια είναι ότι αυτό ότι όσον αφορά στη δουλειά μου έχω περάσει πολύ άσχημα καθώς έχω αντιμετωπίσει τον ρατσισμό λόγω της ομορφιάς μου. Οι άντρες πάντα με κοιτούσαν περίεργα και με παρενοχλούσαν ενώ οι γυναίκες θεωρούσαν ότι είμαι άχρηστη και μου φέρονταν άσχημα. Οπότε αποφάσισα ότι η δουλειά για μένα είναι απαγορευμένη, τουλάχιστον την περίοδο αυτή»!

Υποθέτουμε ότι θα ξαναβγεί στην αγορά εργασίας όταν κάπως... γεράσει και χάσει όλη αυτή την συγκλονιστική λάμψη που διαθέτει το αψεγάδιαστο πρόσωπό της! Πειράζει που εμείς δεν βλέπουμε τίποτα το συγκλονιστικό πάνω της;

Διαβάστε επίσης:

Δείτε πιτσιρίκια να δοκιμάζουν γεύσεις για πρώτη φορά! (video)

H διαφήμιση που φαίνεται αλλιώς στους ενήλικες και αλλιώς στα παιδιά!

Πώς θα έκαναν οι άντρες αν αντιμετώπιζαν τις οδύνες του τοκετού; (video)