Δείτε το γάμο στον οποίο η νύφη απαγορεύεται να... δείξει το πρόσωπό της!

Γωγώ Φούντα
Δείτε το γάμο στον οποίο η νύφη απαγορεύεται να... δείξει το πρόσωπό της!

Nα κι ένα έθιμο που σίγουρα δεν έχουμε ξανασυναντήσει...

Κατά καιρούς ακούμε ή διαβάζουμε για παράξενα γαμήλια έθιμα και ιδιαίτερες τελετές ωστόσο είναι και μερικές οι οποίες κατέχουν τα πρωτεία με εικόνες που κυριολεκτικά κάνουν το γύρο του κόσμου.

Μία από τις πιο ιδιαίτερες τελετές γάμου είναι και αυτή που έλαβε χώρα λίγες μέρες πριν στην Ιερουσαλήμ. Το ζεύγος, ο 18χρονος Shalom Rokeach και η 19χρονη Hannah Batya Penet, επιφανή μέλη της Εβραικής κοινότητας του Ισραήλ, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου μπροστά σε μόλις... 2.500 καλεσμένους! Οι φωτογραφίες του γάμου είναι άκρως εντυπωσιακές, όχι μόνο γιατί προς τιμήν τους έκλεισαν αρκετοί δρόμοι της πόλης, ούτε γιατί ο τεράστιος όγκος των καλεσμένων αποτελείτο στη συντριπτική του πλειοψηφία από πανομοιότυπους(!) άντρες, αλλά κυρίως γιατί η νύφη δεν έδειξε το πρόσωπό της καμία στιγμή της τελετής!

Φορώντας ένα πέπλο τόσο χοντρό σε σημείο μάλιστα που ο γαμπρός δεν είναι σίγουρο ότι η γυναίκα που έχει μπροστά του είναι η... σωστή, η νύφη απαγορεύεται να κοιτάξει οποιονδήποτε άλλον άντρα ενώ οδηγείται κάτω από μία τέντα όπου εκεί το ζεύγος παντρεύεται κάτω από τον ουρανό, σύμφωνα με το εθιμοτυπικό.

Σίγουρα ένας γάμος αρκετά διαφορετικός από όσους έχουμε συνηθίσει...

Διαβάστε επίσης:

Η X-Large Jen δημιουργεί τη δική της καμπανιά Abercrombie & Fitch για όλα τα παχουλά κορίτσια

Όταν δεν είσαι ρατσιστής ανταμείβεσαι: Δείτε την πιο φανταστική διαφήμιση μπύρας έβερ! (video)

Φονικός τυφωνάς χτυπά την Οκλαχόμα. 51 (μέχρι τώρα) οι νεκροί και 256 οι τραυματίες