Αγόρια με γόβα και φούστα; Ισπανός καλλιτέχνης αποτυπώνει χιουμοριστικά τις αλλαγές των ρόλων στα ζευγάρια

Γωγώ Φούντα
Αγόρια με γόβα και φούστα; Ισπανός καλλιτέχνης αποτυπώνει χιουμοριστικά τις αλλαγές των ρόλων στα ζευγάρια

Ένα φωτογραφικό άλμπουμ σίγουρα πιο ιδιαίτερο από τα υπόλοιπα...

O άντρας είναι άντρας και το κέφι του θα κάνει έλεγαν οι γιαγιάδες μας και είχαν απόλυτο δίκιο! Στις μέρες μας όμως, για να λέμε και την αλήθεια, λόγω της εξέλιξης της κοινωνίας και φυσικά τη χειραφέτηση του γυναικείου φύλου, τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά.

Ναι μεν ο καθένας έχει το δικό του προσωπικό ρόλο, σε μία σχέση για παράδειγμα, αλλά τα πρότυπα του άντρα αφέντη που ότι κι αν πει είναι νόμος και της γυναίκας δούλας και κυράς που κάθεται σπιτάκι της και περιμένει στωικά τον σύζυγο, όσο να πεις έχουν εκλείψει. Η μεγάλη αυτή αλλαγή και εξέλιξη των διαπροσωπικών σχέσεων φαίνεται πως προβλημάτισε και τον ισπανό καλλιτέχνη Jon Uriarte ο οποίος έπειτα από συζητήσεις με φίλους αποφάσισε να αποτυπώσει την τεράστια αυτή αλλαγή με χιούμορ και την απαραίτητη βοήθεια νεαρών αντρών!

Τους έβαλε λοιπόν να φορέσων τα ρούχα των κοριτσιών τους και τους φωτογράφησε σε απολύτως macho πόζες, σε μία προσπάθεια να προσεγγίσει την αλλαγή των ρόλων όσο πιο χιουμοριστικά και απλά μπορούσε. Δείτε τις φωτογραφίες και τα συμπεράσματα δικά σας...

Διαβάστε επίσης:

Πώς θα έμοιαζε η Barbie αν ήταν μια πραγματική γυναίκα;

Ένα site που θα σας σώσει στη δουλειά: Μία «γατοθύελλα» που θα κάνει τις ώρες στο γραφείο πιο ευχάριστες

Είστε ματιασμένοι; μία νέα εφαρμογή μετατρέπει το smartphone σε ξεματιάστρα