Συγκλονιστικό: Site δημοσιεύει τα τελευταία λόγια θανατοποινιτών του Τέξας

Γωγώ Φούντα
Συγκλονιστικό: Site δημοσιεύει τα τελευταία λόγια θανατοποινιτών του Τέξας

Άλλοι ζητούν συγχώρεση κι άλλοι απλά παραδέχονται τα εγκλήματά τους

Mπορεί να είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τα τελευταία λόγια σπουδαίων ανθρώπων λίγο πριν αφήσουν την τελευταία τους πνοή, μιας και καταγράφονται λόγω φυσικά ιστορικής σημασίας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαμε ποτέ να γνωρίζουμε τι είπαν απλοί καθημερινοί άνθρωποι σαν εμάς.

Η επίσημη ιστοσελίδα λοιπόν του Υπουργείου Δικαιοσύνης του Τέξας, αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα, έτσι όπως έχουν καταγραφεί από το Δεκέμβριο του 1982, τα τελευταία λόγια ανθρώπων, οι οποίοι μπορεί να μην υπήρξαν celebrities και να μην προσέφεραν τίποτα στην ανθρωπότητα, αλλά όσα είπαν λίγο πριν ξεψυχήσουν, έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αναφερόμαστε φυσικά στους θανατοποινίτες οι οποίοι λίγο πριν περάσουν στην αιωνιότητα είπαν την τελευταία τους φράση και άλλοι είτε μεταμέλησαν, είτε παραδέχτηκαν τα εγκλήματά τους, είτε επέμειναν στην αθωότητά τους.

Τα λόγια τους είναι πραγματικά συγκλονιστικά ενώ το συγκεκριμένο γεγονός αποτελεί ακόμα μία αφορμή για την αιώνια συζήτηση σχετικά με τη θανατική ποινή και για το κατά πόσο θα πρέπει να συνεχίσει να ισχύει.

Για να μπείτε στο site πατήστε εδώ...

Διαβάστε επίσης:

O David Hasselhoff έχει πλάκα! Δείτε ένα ξεκαρδιστικό σποτ με τον star του Baywatch

Αγόρια με γόβα και φούστα; Ισπανός καλλιτέχνης αποτυπώνει χιουμοριστικά τις αλλαγές των ρόλων στα ζευγάρια

Πώς θα έμοιαζε η Barbie αν ήταν μια πραγματική γυναίκα;