«Black skinhead»: Το νέο videoclip του Kanye West διέρρευσε και σοκάρει!

«Black skinhead»: Το νέο videoclip του Kanye West διέρρευσε και σοκάρει!

Έξαλλος ο καλλιτέχνης με το συμβάν, έξαλλη και η κοινή γνώμη μαζί του!

Να σας ενημερώσουμε εδώ ότι το βίντεο περιέχει ακατάλληλες φράσεις και σκληρή γλώσσα. Το εν λόγω βίντεο είναι ένα project πάνω στο οποίο έχουν αφιερωθεί ο Kanye καθώς και ο γνωστός καλλιτέχνης/σκηνοθέτης Nick Knight.

Σκηνές διέρευσαν από άτομο της παραγωγής κάνοντας τον σταρ έξαλλο, ο οποίος γέμισε το twitter του με παράπονα και υβριστικά post, ενώ απείλησε με μηνύσεις. Το νέο single ονομάζεται, "Black Skinhead." Φυσικά και ο τίτλος παραπέμπει σε ρατσισμό, φυσικά και είναι απαίσιος χωρίς δεύτερη σκέψη και κουβέντα- όσο έξυπνος, ειρωνικός κλπ και αν κρίνεται. Απλά δεν χρειαζόταν. Ενώ θα του δίναμε δίκιο που έχει τρελαθεί για τη διαρροή του μισοτελειωμένου υλικού, δεν μπορούμε να μην αναρωτιόμαστε προς τι όλα αυτά τα ρατσιστικά από την ανάποδη μηνύματα στους στίχους, η σκληρή γλώσσα, οι βρισιές και η κακία.

Το χειρότερο βέβαια, δεν είναι αυτό, αλλά η καρτουνοποιημένη εκδοχή του εαυτού του η οποία μας έκανε να σκιαχτούμε για τα καλά. Μας τρομάζουν θα λέγαμε τα πάντα σε αυτό το καρτούν: Οι κινήσεις, τα ουρλιαχτά, το κοστούμι, το δαιμονισμένο βλέμμα. Δεν ξέρουμε με τι διαθέσεις αλλάζει τις πάνες της North West, αλλά εμείς ένα σοκ το πάθαμε. Δείτε το στο κάτω μέρος της οθόνης!

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε ολόκληρη τη συλλογή Kenzo Resort '14. Μαγεία.

Δείτε την πρώτη εικόνα από τα τζιν που σχεδιάζει ο Kanye West