Το πιο μεγαλοφυές σχέδιο ever: Γυμνό ζευγάρι ληστεύει το γείτονά του!

Γωγώ Φούντα
Το πιο μεγαλοφυές σχέδιο ever: Γυμνό ζευγάρι ληστεύει το γείτονά του!

Οι ιδιοκτήτες πισίνας ας προσέχουν λίγο περισσότερο!

Παρακάτω, θα διαβάσετε για την πιο ευφυή ίσως ληστεία ever, την οποία και προφανώς δεν συστήνουμε, διότι δεν είμαστε κακοποιά στοιχεία, αλλά δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε το ύπουλο και δόλιο ζεύγος που σκάρωσε το σκηνικό αυτό!

Πριν από περίπου έναν μήνα, ένας άντρας και μία γυναίκα κάπους τις ΗΠΑ, χτύπησαν την πόρτα του γείτονά τους, που αν κρίνουμε από το γεγονός ότι διαθέτει πισίνα, και φτωχό δεν τον λες, και του ζήτησαν να κάνουν μία βουτιά όπως τους γέννησε η μαμά τους! Ο ανυποψίαστος κύριος λοιπόν δέχτηκε και τους διέθεσε την πισίνα του!

Κάποια στιγμή λοιπόν, και ενώ το ζευγάρι πλατσούριζε, ο άντρας σηκώθηκε να πάει στο περίπτερο για τσιγάρα, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης της πισίνας να βρει την ευκαρία να χαζέψει την καλλίγραμμη φιλοξενούμενή του όσο εκείνη έπαιζε σαν μικρό παιδί με τα νερά! Τι τό 'θελε όμως; Όση ώρα εκείνος θαύμαζε τα κάλλη της, ο σύντροφός της κυριολεκτικά τον... ξάφριζε μιας και τα τσιγάρα ήταν απλά μία δικαιολογία(πώς κι έτσι;)!

Όπως ήταν φυσικό, οι Bonnie & Clyde συνελλήφθησαν ενώ οι αρχές έκαναν λόγο για ένα μεγαλοφυές σχέδιο που όμοιό του δεν έχουν ξανασυναντήσει! Καλά λένε λοιπόν ότι όποιος βαριέται να δουλέψει κατεβάζει τις πιο μεγαλειώδεις ιδέες!

Διαβάστε επίσης:

Πότε σταματήσατε να νιώθετε όμορφη; Δείτε ένα υπέροχο βίντεο για τη γυναικεία ανασφάλεια

Το ελληνικό γιαούρτι «επιβάλλεται» στα αμερικανικά σχολεία έπειτα από διαταγή του Obama!

«Black skinhead»: Το νέο videoclip του Kanye West διέρρευσε και σοκάρει!