Jeju Loveland: Η αποθέωση του sex και της γυμνής σάρκας σε ένα... θεματικό πάρκο!

Γωγώ Φούντα
Jeju Loveland: Η αποθέωση του sex και της γυμνής σάρκας σε ένα... θεματικό πάρκο!

Aπό την Κορέα με αγάπη!

Αν όταν ακούτε θεματικό πάρκο ο νους σας πηγαίνει στην Disneyland ή κάτι παρόμοιο τελοσπάντων, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε σχετικά με αυτά του τύπου τα μέρη και να γνωρίσετε κάτι νέο, ενδιαφέρον και σίγουρα πιο καυτό!

Στην Νότια Κορέα λοιπόν, και πιο συγκεκριμένα στην πόλη Jeju βρίσκεται το πάρκο με την... κωδική ονομασία Loveland το οποίο είναι εξ' ολοκλήρου αφιερωμένο στον έρωτα! Και όταν λέμε έρωτα δεν εννοούμε με την ρομαντική του πλευρά, αλλά με την καθαρή σεξουαλική και σαρκική έννοια!

Σε μία έκταση όσο 2 γήπεδα ποδοσφαίρου λοιπόν, είναι τοποθετημένα αγάλματα, εικόνες και φωτογραφίες απόλυτα σχετικά με την αρχαιότερη των πράξεων! Άνθρωποι που κάνουν sex, ζώα που κάνουν sex και φυσικά όλα τα... αναπαραγωγικά όργανα πρώτη μούρη, δοσμένα με μία... άκρως καλλιτεχνική ματιά!

Οι περισσότεροι επισκέπτες είναι ζευγάρια στον μήνα του μέλιτος, ενώ υπάρχουν και οι πιο απελευθερωμένοι που απλά θέλουν να τονώσουν τη σεξουαλική τους ζωή! Την επόμενη φορά λοιπόν που θα βρεθείτε στην Κορέα(!), κάντε ένα κόπο να περάσετε μία βόλτα απο εκεί!

Διαβάστε επίσης:

Μήπως δεν είστε όσο έξυπνοι νομίζατε;

Απλά τέλειο: Δείτε την κοπέλα που έμαθε να χορεύει μόνη της σε ένα μόλις χρόνο (video)

Θέλετε να γίνετε πιο πλούσιοι και επιτυχημένοι; Αλλάξτε τη γραμμή της ζωής στο χέρι σας