Tα απίστευτα βίντεο των Cheerios κατά του ρατσισμού!

Tα απίστευτα βίντεο των Cheerios κατά του ρατσισμού!

Εν έτει 2013 το χρώμα έχει ακόμη σημασία. Ευτυχώς όχι για τα παιδιά!

Mπορεί να βρισκόμαστε στο 2013, αλλά φαίνεται πως ο ρατσισμός καλά κρατεί ακόμη και στις ΗΠΑ - μια χώρα τεράστια και απόλυτα διαφυλετική. Υπάρχουν δυστυχώς πολλες κάποιες ομάδες που αντιδρούν στη διαφορετικότητα και φυλετική ισότητα, κάτι που φάνηκε από μία διαφήμιση.

Τα δημητριακά Cheerios, στα πλαίσια της νέας τους καμπάνιας παρουσιάζουν ένα διαφημιστικό με μια οικογένεια που απαρτίζεται από λευκή μαμά και μαύρο πατέρα που έχουν αποκτήσει ένα σοκολατένιο κοριτσάκι. Αντί, λοιπόν μεγάλο μέρος ανθρώπων να γελάσει με το αστείο και έξυπνο σποτάκι, άρχισε να κάνει υβριστικά σχόλια κάτω από το βίντεο στο youtube, χτύπησε κορυφή στο Reddit, αναγκάζοντας το δίκτυο να απενεργοποιήσει τα σχόλια!, εξόργισε τους οπισθοδρομικούς του ίντερνετ.

Είναι απίστευτο πόσους ενόχλησε μια διαφυλετική οικογένεια! Τα Cheerios αποφάσισαν να απαντήσουν κάνοντας ένα βίντεο με απαντήσεις παιδιών και κατόπιν μία δεύτερη βερσιόν της οικογένειας σαν επιπλέον απάντηση που όχι απλά μας άφησε με το στόμα ανοιχτό αλλά μας έκανε να γελάμε και να χειροκροτάμε μόνοι μας, ξημερώματα! Εύγε. Μπράβο και όλα τα συναφή.

Δείτε την κανονική διαφήμιση εδώ.

Δείτε τις αντιδράσεις των σοκαρισμένων παιδιών εδώ

Και την τελική απάντηση στο κάτω μέρος της οθόνης!