Η δυσλεξία δεν είναι κατάρα αλλά χάρισμα. Μία συγκλονιστική καμπάνια με τις μορφές... διάσημων προσωπικοτήτων (φωτό)

Γωγώ Φούντα
Η δυσλεξία δεν είναι κατάρα αλλά χάρισμα. Μία συγκλονιστική καμπάνια με τις μορφές... διάσημων προσωπικοτήτων (φωτό)

Ποιος είπε ότι μία πάθηση μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα όνειρά μας;

Η δυσλεξία δεν είναι κατάρα αλλά χάρισμα. Με κεντρικό σύνθημα τα λόγια αυτά, ο εμπνευστής της καμπάνιας για την πάθηση αυτή στην Μαλασία, Vince Low θέλησε να ενημερώσει και κυρίως να καθησυχάσει τους ανυποψίαστους γονείς οι οποίοι ειδικά σε αναπτυσσόμενες χώρες, δεν έχουν ιδέα του τι σημαίνει να πάσχει ένα παιδί από δυσλεξία.

Δημιουργώντας απίστευτα σκίτσα διάσημων ανθρώπων οι οποίοι άφησαν την δική τους ιστορία με τα επιτεύγματά τους σε διάφορους τομείς και χρησιμοποιώντας την τεχνική του χάους, τραβώντας δηλαδή απλές γραμμές με ένα μολύβι, ο Low, ο οποίος πάσχει και ο ίδιος από δυσλεξία, δημιούργησε μία συγκλονιστική σειρά σκίτσων με τα πρόσωπα των Albert Einstein, John Lennon, Jack Nicholson και πολλών άλλων.

«Μέσω της καμπάνιας αυτής στην Μαλαισία, ανακαλύψαμε ότι πολλοί γονείς δεν έχουν ιδέα για το τι πραγματικά είναι η δυσλεξία και μάλιστα οι περισσότεροι εξ' αυτών πίστευαν ότι τα παιδιά τους πάσχουν από νοητική υστέρηση! Με τα σκίτσα αυτά, των τόσο πετυχημένων και διάσημων προσωπικοτήτων θελήσαμε να δείξουμε ότι η δυσλεξία δεν είναι εμπόδιο και πως πραγματικά αν κάποιος έχει θέληση και ικανότητες μπορεί να καταφέρει τα πάντα»!

Δείτε την πλούσια photo gallery με τα πραγματικά υπέροχα σκίτσα!

Διαβάστε επίσης:

Άντρες φωτογραφίζονται με τα ρούχα της κοπέλας τους!

Αηδιαστική θεραπεία αντιγήρανσης με σαλιγκάρια! (video)

Jeju Loveland: Η αποθέωση του sex και της γυμνής σάρκας σε ένα... θεματικό πάρκο!