Νίκος Κοτζαμιχάλης: Ένας «μαέστρος» της τσικουδιάς! (pics)

Γωγώ Φούντα
Νίκος Κοτζαμιχάλης: Ένας «μαέστρος» της τσικουδιάς! (pics)

O Nίκος Κοτζαμιχάλης δεν είναι ένας ακόμη «μάστορας» της τσικουδιάς στην Κρήτη. Είναι ΜΑΕΣΤΡΟΣ!

Το διαισθάνεσαι όταν βλέπεις τα πολύχρωμα μπουκαλάκια στις εκθέσεις ανά την Ελλάδα, που λαμβάνει μέρος. Κι όταν λέμε πολύχρωμα δεν εννοούμε το μπουκάλι αλλά το περιεχόμενο... Ποιο «λιμοντσέλο» και ποια «λικεράκια»; Τι να μας πουν οι ξένοι... Βάλτε την τσικουδιά με γεύση φράουλας στην κατάψυξη και πείτε ένα σφηνάκι, μετά το γεύμα ή το δείπνο και θα... ξεχάσετε όχι όλα αυτά τα «ευρωπαϊκά» αλλά τ'όνομα σας!

Δεν σας αρέσει η φράουλα; Δοκιμάστε με άρωμα μπανάνας ή λεμόνι (το... λιμοντσέλο που λέγαμε!!!) ή για τους πιο ψαγμένους, πικραμύγδαλο! Ναι καλά διαβάσατε... Πικραμύγδαλο! Σας λέμε, ο τύπος δεν παίζεται! Δεν υπάρχει, όπως λένε οι πιτσιρικάδες!

Η «ΚΕΝΤΡΙΑ» όπως λέει τη μικρή εταιρία παραγωγής του, σιγά-σιγά ανοίγει τα φτερά της. Στα Χανιά, πια, τα μαγαζιά σπεύδουν καθημερινά στον Νίκο Κοτζαμιχάλη για να προμηθευτούν τις θεϊκές γεύσεις του. Στην Αθήνα , οι πιο ψαγμένοι, έχουν στα ράφια τους από ένα μπουκάλι με τα «θαύματα» του Κοτζαμιχάλη!

Κι επειδή καλές οι καινοτομίες αλλά στην Κρήτη, πάνω απ'όλα πάει η παράδοση, το ρακόμελο (ψημένο κι άψητο) του Νικόλα, ανταγωνίζεται επάξια το περίφημο Αμοργιανό... Σας είπαμε: Ο άνθρωπος δεν είναι απλά παραγωγός. Είναι ΜΑΓΟΣ!

Και πώς να μην είναι όταν διαλέγει τα υλικά του ένα προς ένα. Βλέπετε, ο Κοτζαμιχάλης δεν θέλει να ζήσει από αυτό που κάνει αλλά να ζει γι'αυτό. Κι εδώ είναι το μεγάλο μυστικό. Το μεράκι. Αν είστε επαγγελματίες, θα αγαπήσετε το Νίκο για τα προϊόντα αλλά και για το κόστος. Θα το καταλάβετε στην πρώτη παραγγελία. Αν απλά είστε λάτρης της τσικουδιάς, θα «προσκυνήσετε τη χάρη του» στην πρώτη γουλιά! Και στις δύο περιπτώσεις πάντως οι παραγγελίες σας θα φτάσουν στην πόρτα σας δωρεάν. Κανονίζει ο Νίκος γι' αυτό... Αρκεί να καλέσετε στο τηλ. 6945018183 ή να τον βρείτε στο Facebook (https://www.facebook.com/chaniakedria). Για το τελευταίο ας είν'καλά η κυρά, αφού ο Νικόλας δεν είναι του.... κομπιούτερ. Προτιμά να περνά το χρόνο του αλλού! Για καλή μας τύχη...