Και ζήσαν αυτοί καλά... Πώς θα ήταν τα παραμύθια αν δεν είχαν αίσιο τέλος;

Γωγώ Φούντα
Και ζήσαν αυτοί καλά... Πώς θα ήταν τα παραμύθια αν δεν είχαν αίσιο τέλος;

Και οι ηρωίδες ήταν απλές γυναίκες σαν εμάς;

Τα παραμύθια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της παιδικής μας ηλικίας μιας και μέσω υπέροχων ιστοριών, τα παιδιά μαθαίνουν και διδάσκονται θεμελιώδεις αξίες της ζωής. Το περίεργο δε της υπόθεσης, είναι ότι όλα τα παραμύθια έχουν αίσιο τέλος με την πριγκίπισσα να παντρεύεται τον πρίγκιπα και να ζουν ευτυχισμένοι μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος.

Έχετε όμως σκεφτεί τι θα γινόταν αν οι αγαπημένες μας πριγκίπισσες ήταν απλές γυναίκες σαν εμάς, οι οποίες θα είχαν να αντιμετωπίσουν σοβαρές ασθένειες, προβλήματα και τελικά μία όχι και τόσο παραμυθένια ζωή; Η φωτογράφος Dina Goldstein με αφορμή την αγάπη της κόρης της για τις πριγκίπισσες των παραμυθιών, αλλά και την ασθένεια της μητέρας της η οποία διεγνώσθη με καρκίνο, αποφάσισε να δημιουργήσει μία σειρά από άκρως αληθινές και κυνικές εικόνες διάσημων χαρακτήρων oι οποίες αντιμετωπίζουν τα προβλήματα μίας σύγχονης γυναίκας.

Η Χιονάτη καταλήγει πολύτεκνη με έναν αδιάφορο σύζυγο, η Ραπουνζέλ χάνει όλα της τα μαλλιά από τη χημειοθεραπεία, η Σταχτοπούτα καταλήγει αλκοολική, η Κοκκινοσκουφίτσα παχύσαρκη, η Ωραία Κοιμωμένη δεν καταφέρνει να ξυπνήσει ποτέ και πολλά άλλα...

Δείτε την συγκλονιστική gallery και αντιμετωπίστε τα προβλήματα της καθημερινότητας με μία πιο αισιόδοξη ματιά γιατί απλά έτσι είναι η ζωή!

Διαβάστε επίσης:

Το άκρον άωτον της γυναικείας γκρίνιας: Ένα ξεκαρδιστικό video με το οποίο όλοι θα ταυτιστoύμε

Οι γυναικείες ατάκες που έγραψαν ιστορία

Αλλάξτε τη μοίρα σας με μία μικροεπέμβαση!

DPG Network