Mία συγκλονιστική ιστορία αγάπης: Το κοριτσάκι με τη σπάνια ασθένεια και ο σκύλος προστάτης της

Γωγώ Φούντα
Mία συγκλονιστική ιστορία αγάπης: Το κοριτσάκι με τη σπάνια ασθένεια και ο σκύλος προστάτης της

Ένα ιδιαίτερο και συγκινητικό δέσιμο...

Αυτός που κάποτε είπε ότι ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, σίγουρα έκανε πολύ μεγάλο λάθος γιατί αποδεικνύεται ότι δεν είναι μόνο σύντροφος αλλά και... φύλακας άγγελος!

Όταν η μικρούλα Meghan Weingarth διεγνώσθη με μία σπάνια γεννετική ανωμαλία η οποία ονομάζεται Tuberous Sclerosis Complex, η οικογένειά της συνειδητοποίησε ότι τίποτα στη ζωή της δεν θα ήταν εύκολο στο εξής. Η 7χρονη Meghan υποφέρει συχνά πυκνά από επιλλειπτικές κρίσεις ενώ αν δεν αντιμετωπιστούν έγκαιρα, μπορεί ο οργανισμός της να αναπτύξει όγκους σε διάφορα σημεία. Εκτός όλων των άλλων, είναι αλλεργική σε οποιoδήποτε είδος φιστικιού, κινδυνεύοντας ανά πάσα ώρα και στιγμή από αλλεργικό σοκ! Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, η μικρούλα πρέπει να έχει πάντα κάποιον στο πλευρό της, προκειμένου να την προσέχει και κάπου εδώ μπαίνει στη ζωή της η χαριτωμένη σκυλίτσα LilyBelle.

Εφόσον λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων η μητέρα της μικρής δεν μπορούσε να είναι διαρκώς μαζί της, ήρθαν σε επαφή με ειδική εκπαιδεύτρια σκύλων, η οποία και τους σύστησε την πανέξυπνη LilyBelle. Η σκυλίτσα αυτή, εκτός του ότι είναι εκπαιδευμένη να διαισθάνεται τις κρίσεις της Meghan και άρα να φωνάζει αμέσως κάποιον κοντά της, είναι σε θέση να μυρίζεται οπουδήποτε τα φιστίκια και να αποτρέπει την μικρή της αφεντικίνα από το να καταναλώσει μία τροφή η οποία μπορεί να αποβεί μοιραία για την ίδια της τη ζωή.

Ο δεσμός ανάμεσα στην Meghan και την LilyBelle θυμίζει αυτόν που έχουν δίδυμα αδέρφια, καθώς η μία δεν κάνει βήμα χωρίς την άλλη. Η σκυλίτσα συνοδεύει την 7χρονη στο σχολείο, στα μαθήματα χορού, στην εκκλησία, στο γιατρό ακόμα και σε παιδικά πάρτι, περιμένοντας υπομονετικά να τελειώσει και να την οδηγήσει σώα και ασφαλή κοντά στην μητέρα της.

Μία πραγματικά υπέροχη και συγκινητική σχέση η οποία μας έκανε να αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο τους τετράποδους φίλους μας.

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμια Ημέρα Οργασμού: 5 αλήθειες για τον οργασμό που σίγουρα δεν... γνωρίζατε!

Δείτε ένα ξεκαρδιστικό video για την αντισύλληψη που θα βάλει τους άντρες σε σκέψη!

Πώς οι Beach Boys έκαναν πραγματικότητα το όνειρο ενός 22χρονου αυτιστικού (ΒΙΝΤΕΟ)