Οι πιο φωτογενείς άνθρωποι στον κόσμο: Δείτε την οικογένεια που έχει μονοπώλιο τις διαφημίσεις στην Αγγλία!

Γωγώ Φούντα
Οι πιο φωτογενείς άνθρωποι στον κόσμο: Δείτε την οικογένεια που έχει μονοπώλιο τις διαφημίσεις στην Αγγλία!

Και σίγουρα διψάει για χρήμα και προβολή!

H οικογένεια Phillips σίγουρα δεν είναι μία συνηθισμένη οικογένεια καθώς όλα της τα μέλη, από το μικρότερο μέχρι το μεγαλύτερο εργάζονται σκληρά στην ίδια... επιχείρηση προκειμένου να βγάλουν τα προς το ζην!

Όχι δεν βρίσκονται σε δυσμενή οικονομική κατάσταση, αλλά πολύ απλά πρόκειται για την οικογένεια... μοντέλων τα μέλη της οποίας έχουν πρωταγωνιστήσει σε άπειρες διαφημιστικές καμπάνιες για διάφορες εταιρείες, πάντα ως... οικογένεια! Ο πάτερ φαμίλια Jason ήδη από την ηλικία των 16 αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τη φωτογένειά του και να μπει στη βιομηχανία του θεάματος. Το ίδιο ακριβώς έκανε και η σύζυγός του Michelle ενώ ακολούθησαν και τα 4 ανήλικα παιδιά τους!

Οι διαφημιστές τους λατρεύουν γιατί εκτός του ότι η χημεία τους είναι διαφορετική, καθότι πρόκειται και για αληθινή οικογένεια, είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν μέλη που να έχουν όλα την ίδια χαρά και δίψα για το... φακό!

Ο κύριος Phillips υποστηρίζει ότι είναι η καλύτερη δουλειά του κόσμου καθώς είναι ξεκούραστη, ευχάριστη και πολύ επικερδής ενώ τους δίνεται η ευκαιρία να ταξιδεύουν στα ομορφότερα μέρη της γης.

Εμείς έχουμε να πούμε ότι εκτός από την πιο φωτογενή οικογένεια του κόσμου, είναι ταυτόχρονα και η πιο... ψωνισμένη! Τουλάχιστον οι δύο γονείς! Περαστικά τους...

Διαβάστε επίσης:

Η Hilda είναι το ξεχασμένο και... υπέρβαρο pin up girl της δεκαετίας του '50!

Όταν τα φαινόμενα απατούν: Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο που αποκαλύπτει την γυμνή αλήθεια

Και ζήσαν αυτοί καλά... Πώς θα ήταν τα παραμύθια αν δεν είχαν αίσιο τέλος;