Ποιος είπε ότι καριέρα και μητρότητα είναι εύκολο; Κόρη παρουσιάστριας εισβάλει στο στούντιο την ώρα του δελτίου! (video)

Γωγώ Φούντα
Ποιος είπε ότι καριέρα και μητρότητα είναι εύκολο; Κόρη παρουσιάστριας εισβάλει στο στούντιο την ώρα του δελτίου! (video)

Ένα ξεκαρδιστικό video που αξίζει να δείτε!

Κανένα επάγγελμα δεν είναι εύκολο, ούτε καν αυτό που μας φαίνεται το πιο απλό απ' όλα! Αν μάλιστα προσθέσει κανείς και την μητρότητα, την οποία οι περισσότερες γυναίκες πλέον συνδυάζουν άψογα με την καριέρα, ο συνδυασμός μπορεί να γίνει το λιγότερο εκρηκτικός και σίγουρα απρόβλεπτος! Όχι, στην προκειμένη δεν έβαλε κάποιο απαιτητικό αφεντικό το χεράκι του, αλλά μια γλυκιά πιτσιρίκα!

Η Lena Alwash είναι μία πετυχημένη παρουσιάστρια ειδήσεων σε μεγάλο μαροκινό κανάλι! Ως εργαζόμενη μητέρα λοιπόν, αναγκάζεται κάποιες φορές να παίρνει την κορούλα της μαζί στη δουλειά, μιας και δεν έχει πάντα κάποιον να την προσέχει! Έπειτα όμως από αυτό που συνέβη μόλις λίγες μέρες πριν, μάλλον θα το σκεφτεί διπλά αν θα την ξαναπάρει μαζί της!

Ο λόγος; Ενώ λοιπόν η παρουσιάστρια σοβαρή ανακοίνωνε τις ειδήσεις της ημέρας, η ανυποψίαστη μικρούλα εμφανίζεται στο πλάνο, χτυπάει τον ώμο της μητέρας της και της αφήνει το κινητό της τηλέφωνο που χτυπούσε! Παρά το ξάφνιασμά της, η Lena δεν έχασε την ψυχραιμία της και συνέχισε ατάραχη τη δουλειά της με ένα μικρό μειδίαμα ζωγραφισμένο στα χείλη!

Πραγματικά ένα από τα πιο ξεκαρδιστικά και γλυκά video που έχετε δει ποτέ! Ακόμα ένας λόγος που αποδεικνύει ότι την πιο γερή κράση την έχει η μάνα!

Διαβάστε επίσης:

Είναι πόδια ή hot dog;

24χρονο μοντέλο αφήνει τα αποκαλυπτικά μαγιό και φοράει μπούρκα για το έρωτα της ζωής της

Για φόνο εκ προμελέτης κατηγορείται ο Oscar Pistorius