Απίστευτη εξομολόγηση: Μία μητέρα μιλάει για το πώς μεγαλώνει χωρίς ταμπού το αγοράκι της, που όμως είναι κορίτσι στην καρδιά!

Γωγώ Φούντα
Απίστευτη εξομολόγηση: Μία μητέρα μιλάει για το πώς μεγαλώνει χωρίς ταμπού το αγοράκι της, που όμως είναι κορίτσι στην καρδιά!

Μία μητέρα χωρίς κόμπλεξ και τεράστια αγάπη για το παιδί της!

Η οικογένεια Duron μπορεί με την πρώτη ματιά να φαίνεται μία τυπική και παραδοσιακή οικογένεια, με μπαμπά, μαμά και δύο μικρούς γιους, αλλά στην πραγματικότητα έχει μία ιδιαιτερότητα, η οποία οδήγησε την κα. Duron να γράψει ακόμα και βιβλίο!

Για να γίνουμε πιο σαφείς και συγκεκριμένοι, παρά το γεγονός ότι ο Chase ο μεγάλος γιος της οικογένειας είναι ένα τυπικό αγόρι που αγαπάει το ποδόσφαιρο και όλα τα υπόλοιπα αγορίστικα πράγματα, ο 6χρονος αδερφός του CJ διαφέρει αρκετά μιας και λατρεύει να ντύνεται με κοριτσίστικα ρούχα ενώ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις κούκλες και την μόδα!

Οι γονείς του 6χρονου, Lori και Matt, παρά το γεγονός ότι στην αρχή, και πιο συγκεκριμένα όταν ο μικρός ήταν μόλις 2μιση ετών όπου και ανακάλυψε μία ξεχασμένη κούκλα Βarbie της μαμάς του την οποία έκτοτε δεν αποχωρίστηκε ποτέ, φρίκαραν και προβληματίστηκαν αρκετά, τώρα πια, όχι μόνο έχουν αποδεχθεί πλήρως την προσωπικότητα και τις ιδιαιτερότητες του παιδιού τους, αλλά έχουν ανοίξει και blog όπου έρχονται σε επαφή και με άλλους γονείς οι οποίοι έχουν αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις.

Η Lori εξομολογείται ότι υπάρχουν μέρες που πραγματικά νιώθει πολύ μπερδεμένη και αδύναμη, αλλά και μόνο το γεγονός ότι ο μικρός της γιος είναι ευτυχισμένος, την κάνει να ξεχνάει όλα τα υπόλοιπα! «Συνηθίζαμε στα καταστήματα παιχνιδιών να πηγαίνουμε μόνο στο τμήμα με τα αγορίστικα παιχνίδια διότι έχουμε μόνο γιους! Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον ενθουσιασμό του CJ όταν αποφάσισα να τον πάρω και να επισκεφτούμε τα ράφια με τα κοριτσίστικα. Ξέρω ότι ο κόσμος εκεί έξω είναι καχύποπτος και αγενής και ότι θα κοιτάζει με μεγάλη δυσπιστία τον CJ αλλά ο σύζυγός μου κι εγώ προσπαθούμε να τον προετοιμάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Ο γιος μας είναι κορίτσι στην καρδιά και είμαστε εντάξει με αυτό»!

Η Lori μάλιστα αναμένεται να κυκλοφορήσει βιβλίο με τίτλο Raising my Rainbow στο οποίο και περιγράφει πως είναι να μεγαλώνεις ένα παιδί σαν τον μικρούλη CJ.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε το bruger με τις 25.000 θερμίδες!

Τα ψέματα του Fitness: Μία Personal trainer αποκαλύπτει τα τρικ που χρησιμοποιεί η βιομηχανία αδυνατίσματος για να μας ξεγελά

Δείτε τη γυναίκα που ξόδεψε 70.000 ευρώ για να μοιάσει στη Lady Gaga