Θα θέλατε να ακούτε μουσική μετά θάνατον; Τώρα μπορείτε!

Γωγώ Φούντα
Θα θέλατε να ακούτε μουσική μετά θάνατον; Τώρα μπορείτε!

Με λίγα χρήματα παραπάνω φυσικά!

Το έχουμε πει πολλές φορές: Το ανθρώπινο μυαλό δεν σταματά ποτέ να γεννά καινούρια πράγματα, ιδέες και φυσικά να μας εκπλήσσει πότε ευχάριστα και πότε δυσάρεστα. To θέμα είναι βέβαια, κάποιες φορές να ξέρει και πότε πρέπει να σταματά!

Μία από τις πιο... κουλές θα λέγαμε ειδήσεις που ακούσαμε τελευταία, έχει να κάνει με το νέο... προιόν που λανσάρει η σουηδική εταιρεία Pause Ljud & Bild το οποίο εκτός του ότι έχει διχάσει, εμπεριέχει αρκετά μεγάλο ρίσκο όσον αφορά στις μελλοντικές πωλήσεις!

Τα μεγάλα μυαλά της εταιρείας λοιπόν, θέλησαν να προσδώσουν στην όσο να πεις στενάχωρη φύση του θανάτου μία τσαχπινιά, δημιουργώντας... φέρετρα με ηχεία, με την κωδική ονομασία CataCombo Sound System! Τέρμα πια οι βουβές κηδείες που το μόνο που ακούγεται είναι το κλάμα και το μοιρολόι! Τώρα πια, με μία ωραιότατη playlist, πιθανότατα επιλεγμένη από τον ίδιο το... νεκρό, γεμίζουνι οι αμήχανες και γεμάτες θλίψη και πόνο στιγμές, ενώ το δίχως άλλο, η μουσική θα είναι και μία ευχάριστη συντροφιά για τον εκάστοτε άτυχο!

Ο εφευρέτης και εμπνευστής Fredrik Hjelmquist έχει ήδη επιλέξει την προσωπική του playlist με διάφορα κομμάτια στο... mood του θανάτου, ενώ έκλεισε την ανακοίνωση του με το τόσο αληθινό: Αν ξοδέψεις πολλά χρήματα, ακόμα και ο θάνατος μπορεί αν γίνει ευχάριστος!

Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε!

Διαβάστε επίσης: