Το twerking της συμφοράς: Δείτε το «τρομακτικό» πάθημα νεαράς στην προσπάθειά της να φανεί σέξι!

Γωγώ Φούντα
Το twerking της συμφοράς: Δείτε το «τρομακτικό» πάθημα νεαράς στην προσπάθειά της να φανεί σέξι!

Για όλα φταίει η Miley!

H Μiley Cyrus είναι ένα κορίτσι ιδιαίτερο που πραγματικά έχει προκαλέσει περισσότερα δεινά στον κόσμο αυτό απ' ότι καλά! Ένα από αυτά λοιπόν, εκτός φυσικά της γλώσσας της η οποία έχει γίνει παγκόσμιος εφιάλτης, είναι και το χαρακτηριστικό κούνημα των γοφών της, διεθνώς πια γνωστό με την ονομασία twerking!

To κακό βέβαια, δεν είναι ότι έχουμε πια μπουχτίσει να βλέπουμε την Miley να κουνάει τα οπίσθιά της, πραγματικά μόνο αυτό κάνει, αλλά το γεγονός ότι όλο και περισσότερες, σαλεμένες κυρίες ανά τον κόσμο προσπαθούν να την μιμηθούν, σε μία προσπάθεια, όχι να γελάσουν με την παρέα τους, αλλά να φανούν σέξι!

Mία από αυτές λοιπόν είναι και η ατυχήσασα Caitlin Heller η οποία θέλησε να... ανάψει διαδικτυακά το αγόρι της αλλά δυστυχώς τα πράγματα, όπως έγραψε και η ίδια έγιναν λίγο πιο καυτά απ' ότι υπολόγιζε! Προσοχή κορίτσια: Αν ποτέ θελήσετε να κάνετε τα ακροβατικά της Caitlin, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει η παραμικρή εστία φωτιάς σε ακτίνα έστω 3 μέτρων και πως έχετε εξασκηθεί αρκετά στο κατακόρυφο και σε συναφείς φιγούρες!

'Ολα αυτά βέβαια, δεν είναι τίποτε άλλο από μία καλοστημένη φάρσα του διάσημου παρουσιαστή Jimmy Kimmel, με τη βοήθεια ηθοποιών, σε μία προσπάθεια να σατιρίσουν την τάση που ακούει στο όνομα twerking και εξαπλώνεται σαν λαίλαπα!

Δείτε το απόλυτο video καταστροφής, γελάστε με την ψυχή σας και μην το προσπαθήσετε στο σπίτι!