Δείτε το πιο ακριβό θέρετρο για διακοπές στον κόσμο με κόστος 48.000 ευρώ τη νύχτα

Δείτε το πιο ακριβό θέρετρο για διακοπές στον κόσμο με κόστος 48.000 ευρώ τη νύχτα

Βρίσκεται στη Καραϊβική και προσφέρει μόνο 10 σουίτες 

Το ιδιωτικό νησί, στα ανοικτά των ακτών Γρενάδα προσφέρει 10 μοναδικές σουίτες. Κάθε σουίτα διαθέτει μαρμάρινα δάπεδα, θολωτές οροφές, περσικά χαλιά, βελούδινους δερμάτινους καναπέδες, και art deco έπιπλα.

Τιμολογείται ως "ένα από τα πιο πολυτελή θέρετρα του κόσμου για τους πλούσιους και διάσημους" μιας και φέρεται να κοστίζει 48.000 ευρώ για μια νύχτα .

Βρίσκεται στην καρδιά της Καραϊβικής και είναι σαν ψεύτικο μιας και περιβάλλεται από τροπικές θάλασσες με χρυσές αμμουδιές ενώ οι εκλεκτοί καλεσμένοι μπορούν να απολαύσουν τις υπηρεσία του κομμωτηρίου, κέντρου αισθητικής, κουζίνα πέντε αστέρων, και γυμναστήριο με προσωπικό γυμναστή.

Κάθε σουίτα καλύπτεται με μαρμάρινα δάπεδα , θολωτές οροφές μπαλινέζικο στιλ , γαλλικά παράθυρα και πόρτες , σκάλες, περίτεχνα κάγκελα από σφυρήλατο σίδηρο , πλούσια ζωντανά περσικά χαλιά , βελούδινους δερμάτινους καναπέδες, έπιπλα art decο και ο σχεδιασμός φέρει την υπογραφή των Oscar de la Renta και Richard Frinier .

Το ειδυλλιακό νησί έχει γίνει ένα από τα πιο περιζήτητα θέρετρα στον πλανήτη από πλούσιους ταξιδιώτες που αναζητούν το καλύτερο.

Ένας εκπρόσωπος ταξιδιωτικού πρακτορείου δήλωσε: « Το Calivigny Island είναι ένα εντυπωσιακό ιδιωτικό καταφύγιο- νησί . Με έξι ιδιωτικές παραλίες με λευκή άμμο και δύο ακριβώς μπροστά από το σπίτι στην παραλία".

Κάθε μία από τις δέκα σουίτες επιπλωμένη με ένα king size κρεβάτι , καθιστικό , wet bar , μεγάλες ξυλόγλυπτες ντουλάπες και τραπεζαρίες .

Κάθε σουίτα διαθέτει ένα μοναδικό σχεδιασμό, είναι πλούσια εξοπλισμένες, ευρύχωρες και άνετες, με εξαίσια μπάνια , ιδιωτική είσοδο και θέα στο πέλαγος.