Την πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα: Πατέρας φοράει... καυτό σορτς προκειμένου να συνετίσει την έφηβη κόρη του!

Γωγώ Φούντα
Την πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα: Πατέρας φοράει... καυτό σορτς προκειμένου να συνετίσει την έφηβη κόρη του!

Όταν η πατρική νουθεσία, παίρνει μία εντελώς διαφορετική μορφή!

Υποθέτουμε ανήκετε κι εσείς στην κατηγορία που ακούγατε τα χίλια μύρια κατά την εφηβεία σας για τα κοντά σορτσάκια και φορεματάκια που φορούσατε όταν θέλατε να σαγηνεύσετε τα πλήθη και κατ' επέκταση να προκαλέσετε πολλαπλά εγκεφαλικά στον μπαμπά σας! Η συνέχεια φυσικά είναι για όλους γνωστή, καθώς ο μπαμπάς γινόταν έξαλλος και σας έστελνε κακήν κακώς στο δωμάτιό σας για να αλλάξετε!

Ο Scott Mackintosh από την Utah των ΗΠΑ ωστόσο, είναι ένας μπαμπάς λίγο πιο extreme και λίγο πιο kinky! Σε μία προσπάθεια να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την λαίλαπα που ακούει στο όνομα Miley Cyrus και κυρίως την εμμονή της έφηβης κόρης του Myley(!), να μοιάσει στη διάσημη τραγουδίστρια, επέλεξε έναν άκρως θα λέγαμε αποτελεσματικό τρόπο για να τη... συμμορφώσει!

Η Δευτέρα για την οικογένεια Mackintosh είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στα μέλη της καθώς όλοι μαζί βγαίνουν για φαγητό και συζητούν. Η νεαρά Myley ωστόσο, για την έξοδο αυτή επέλεξε να φορέσει ένα σούπερ καυτό τζιν σορτς, με αποτέλεσμα ο μπαμπάς, όχι να της ζητήσει να αλλάξει όπως φανταστήκατε, αλλά να την πληρώσει με το ίδιο νόμισμα! Πήγε λοιπόν στο δωμάτιό του, πετσόκοψε ένα τζιν του και το έκανε ένα... θανατηφόρο και υπερσέξι (!) σορτς το οποίο και φόρεσε! Μάταια η κορούλα του, του ζητούσε να αλλάξει γιατί την έκανε ρεζίλι, εκείνος επέμενε ότι το συγκεκριμένο ρούχο τον βολεύει πολύ και το βρίσκει πολύ κομψό!

Υποθέτουμε η νεαρά Myley θα σκεφτεί πολύ σοβαρά αν θα ξαναντυθεί τόσο προκλητικά!