O απόλυτος επαγγελματικός εφιάλτης; Η Lydia Whitlock περιγράφει τα μαρτυρικά της χρόνια ως υπάλληλος star του Hollywood!

Γωγώ Φούντα
O απόλυτος επαγγελματικός εφιάλτης; Η Lydia Whitlock περιγράφει τα μαρτυρικά της χρόνια ως υπάλληλος star του Hollywood!

Η απατηλή λάμψη του Hollywood συγκεντρωμένη σε ένα βιβλίο με τίτλο: Lydia Whitlock's To My Assistant: Things I'll Never Do to You, But Many Other Crazy Bosses Will.

 

Ποιος δεν έχει ζηλέψει την λάμψη του Ηollywood, τα μεγάλα πάρτι και τα πανάκριβα ρούχα των stars; Σίγουρα όλοι! Υπάρχει όμως μία λεπτή διαχωριστική γραμμή, η οποία βάζει στην μία πλευρά όλους αυτούς διάσημους και πλούσιους, και στην άλλη, τους ανθρώπους που δουλεύουν για εκείνους, βιώνοντας την απατηλή λάμψη του glamour και της διασημότητας.

article-0-1BEA9F82000005DC-512 634x694

Η Lydia Whitlock, η οποία υπήρξε υπάλληλος στο Hollywood για αρκετά χρόνια, συγκέντρωσε τις εμπειρίες της σε ένα βιβλίο, χωρίς φυσικά να κατονομάζει κανέναν, και πραγματικά τα λεγόμενά της σοκάρουν και προκαλούν στον αναγνώστη μία αδιευκρίνιστη μελαγχολία.

Με ειδική και άκρως χιουμοριστή αφιέρωση στους γονείς της, «οι οποίοι την βοήθησαν να αποκτήσει τα προσόντα ώστε να βρει μία απαίσια δουλειά και στη συνέχεια να έχει την αυτοπεποίθηση και το θάρρος να την παρατήσει», η Lydia, η οποία έζησε για 5 περίπου χρόνια έναν επαγγελματικό εφιάλτη, περιγράφει γλαφυρά τις παράλογες απαιτήσεις των αφεντικών της!

Από το να κανονίζει όλα τους τα ραντεβού, μέχρι το να επιδιορθώνει ρούχα, να τσεκάρει τη θερμότητα του νερού με το οποίο θα έκαναν μπάνιο, αλλά και να δοκιμάζει πρώτα αυτή προιόντα αυτομαυρίσματος, μέχρι φυσικά να συνοδεύει τα αφεντικά της σε όλες τις λαμπερές πρεμιέρες, φορώντας τα φθηνά της ρούχα και περιμένοντας υπομονετικά στη γωνία! «Όλοι ανεξαιρέτως πίστευαν ότι είναι το κέντρο του κόσμου και πως μπορούν να μιλούν και να φέρονται ανάλογα με τα κέφια τους. Υποθέτω όλο αυτό ήταν απόρροια του έντονου ναρκισσισμού που όλοι καλώς ή κακώς κουβαλούν», αναφέρει στο βιβλίο της η πρώην... οσιομάρτυρας!

Να λοιπόν που ταινίες όπως το The Devil Wears Prada, υπάρχουν όντως και στην πραγματική ζωή!