Mήπως οι διάσημοι οίκοι πιστεύουν ότι αξίζουν καλύτερες πελάτισσες από εμάς και εσάς;

Γωγώ Φούντα
Mήπως οι διάσημοι οίκοι πιστεύουν ότι αξίζουν καλύτερες πελάτισσες από εμάς και εσάς;

Τι πραγματικά ισχύει για τις περίφημες λίστες αναμονής πίσω από διάσημα προιόντα;

Θεωρείτε τον εαυτό σας fashionista και κάθε φορά που κάποιος διάσημος οίκος βγάζει στην αγορά ένα προιόν, παπούτσια, ρούχα, τσάντα, τα βάφετε μαύρα γιατί πολύ απλά είναι όλα τόσο ακριβά που δεν μπορείτε ούτε καν να σκεφτείτε να αποκτήσετε κάποιο από αυτά; Ζηλεύετε τις A-List celebrities, οι οποίες έχουν την πολυτέλεια να φορούν και να κρατούν τα καλύτερα; Το ξέρατε ότι πίσω από όλα αυτά υπάρχει μία τεράστια βιομηχανία... αυταπάτης με πρωταγωνιστές τα μεγαλύτερα brands του πλανήτη;

Όπως υποθέτουμε γνωρίζετε, η οικονομική κρίση δεν πλήττει μόνο την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο. Είναι φυσικό λοιπόν, ο κόσμος να προσπαθεί με διάφορους τρόπους να κάνει οικονομία για να μπορέσει να ανταπεξέλθει. Σε πείσμα ωστόσο των καιρών, οι περίφημοι οίκοι που βγάζουν όλες αυτές τις γνωστές it-bags τις οποίες και προμηθεύονται οι stars αμέσως μόλις κυκλοφορήσουν, επιμένουν να διατηρούν το έτσι κι αλλιώς avant garde προφίλ τους με όσα περισσότερα μέσα μπορούν!

Με λίγα λόγια, οι οίκοι αυτοί σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν, απλές καθημερινές γυναίκες να κυκλοφορούν με τα προιόντα τους, καθώς θεωρούν ότι κάνει κακό στην εικόνα τους! Δεν είναι μόνο οι εξωφρενικές τους τιμές, από 1000 ευρώ και πάνω, αλλά επειδή η γυναικεία ματαιοδοξία είναι ισχυρή, που σημαίνει ότι αν μία γυναίκα θέλει να αποκτήσει πάση θυσία μία από αυτές τις πανάκριβες τσάντες είναι ικανή να στερηθεί τα πάντα και να κάνει απίστευτη οικονομία, τα brands αυτά έχουν κάνει την πρόβλεψή τους και γι' αυτές τις περιπτώσεις.

Αναφερόμαστε φυσικά στις περίφημες λίστες αναμονής και στις.... limited editions στις οποίες όλα αυτά τα προιόντα κυκλοφορούν, οι οποίες φυσικά δεν ισχύουν για την Angelina Jolie ή την Paris Hilton, αλλά αποκλειστικά και μόνο για την απλή γυναίκα η οποία λαχταρά να κρατήσει μία τέτοια τσάντα! Με λίγα λόγια, ενώ μπορεί να υπάρχει... απόθεμα του εν λόγω σχεδίου, η Μαρία και η Κατερίνα μπαίνουν σε λίστα αναμονής για να τις αποκτήσουν, και που τελικά δεν θα τις αποκτήσουν, για τον εξής απλούστατο λόγο: Εκεί που θα κυκλοφορήσουν δεν πρόκειται κανένας να τις φωτογραφίσει ενώ και μόνο το γεγονός ότι η τσάντα δεν συνοδεύεται απο ένα... διάσημο μπράτσο, είναι αρκετό για να βλάψει την εικόνα του οίκου!

Εν κατακλείδι, όποια δεν είναι γόνος ή superstar απαγορεύεται να κρατάει it-bag! Αλλά βέβαια, εδώ ο κόσμος καίγεται...