H Katie Piper, η γυναίκα με το καμμένο πρόσωπο, είναι έγκυος!

H Katie Piper, η γυναίκα με το καμμένο πρόσωπο, είναι έγκυος!

Συνεχίζει να εμπνέει χιλιάδες ανθρώπους με το κουράγιο της

Το 2008 η ιστορία του πανέμορφου μοντέλου από τη Βρετανία είναι συγκλονίσει την παγκόσμια κοινή γνώμη, όταν ο φίλος της Lynch τη βίασε κλειδωμένη σε δωμάτιο ξενοδοχείου για 8 ώρες, επειδή δεν τον ήθελε.

Η εκδίκησή του δεν τελείωσε εκεί αφού έβαλε έναν συνεργό (Stefan Sylvestre) να της κάψει το πρόσωπο με βιομηχανικό οξύ. Συνήθης μέθοδος επίθεσης σε γυναίκες - κυρίως σε τριτοκοσμικές χώρες που μπορεί ακόμη και να σκοτώσει. Όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, η κοπέλα έχασε το δέρμα της, μυϊκό ιστό από το πρόσωπο, τυφλώθηκε από το ένα μάτι, έχασε τα δόντια της, τη μύτη της, μέρος του λαιμού και του αυτιού της, ενώ απέκτησε ανεπανόρθωτη ζημιά σε οισοφάγο και στομάχι εισπνέοντάς το.

Ύστερα από 40 επεμβάσεις, διατροφή με σωληνάκια και την ανάγκη να κυκλοφορεί για δύο χρώνια με πλαστική μάσκα για πρόσωπο, η κοπέλα κατάφερε να μετατρέψει την άσχημη αυτή εμπειρία σε κάτι θετικό και αποτελεί πρότυπο για πολλούς ανθρώπους. Είναι παρουσιάστρια στην τηλεόραση και έχει το δικό της κοινωφελές ίδρυμα που προστατεύει γυναίκες σε παρόμοιες καταστάσεις.

Εδώ και δύο χρόνια έχει σχέση και συζεί με το φίλο της ένα χρόνο. Τόσο χαρούμενη ήταν που έμαθε πως τελικά θα γίνει μητέρα που το ανακοινώνει παντού ευτυχισμένη! Τα καλύτερα της ευχόμαστε, το αξίζει!

Διαβάστε ακόμη:

Πραγματικό ταλέντο: Δείτε απίστευτα χαλιά φτιαγμένα από στυλό!

Δείτε τις «διπρόσωπες» του Sebastian Bieniek!