«Σκοτωθείτε» άφοβα: Η νέα μόδα στο Twitter προστάζει να... πέφτετε απ' τις σκάλες!

Γωγώ Φούντα
«Σκοτωθείτε» άφοβα: Η νέα μόδα στο Twitter προστάζει να... πέφτετε απ' τις σκάλες!

Λέγεται twipping και εκτός από... μώλωπες προκαλεί και πολλά γέλια!

Ότι τα social media έχουν εξαπλωθεί και πλέον αποτελούν κομμάτι της καθημερινότητάς μας είναι γνωστό. Το θέμα είναι οι διάφορες... μόδες που κατά καιρούς τα κατακτούν, για να μη βαριούνται οι χρήστες και για να κάνουν την περιήγησή τους όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη και αστεία!

Η τελευταία τάση λοιπόν που έχει χτυπήσει τον κυβερνοχώρο ακούει στο όνομα twipping και προστάζει να θέτεις την σωματική σου ακεραιότητα σε... κίνδυνο!

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι λοιπόν, το Twitter έχει κατακλυστεί από φωτογραφίες που απεικονίζουν ανθρώπους να... πέφτουν από τις σκάλες! Κάποια στιγμιότυπα είναι από τη στιγμή της πτώσης, κάποια αμέσως μετά με το θύμα να κείτεται ανήμπορο και κάποια άλλα φωτογραφίζουν μόνο την τρομοκρατημένη έκφραση του άτυχου!

Το αστείο της υπόθεσης ωστόσο, δεν είναι μόνο το γεγονός ότι αρκετοί αυτοφωτογραφίζονται την ώρα της πτώσης, τα γνωστά selfies για να το πούμε και ελληνιστί, αλλά ανεβάζουν οι ίδιοι τις φωτογραφίες τους στα προφίλ τους, για να αποδείξουν σε όλους πόσο... γκαφατζήδες είναι!

Αν θελήσετε να επιχειρήσετε κάτι τέτοιο, πάρτε καλύτερα τα μέτρα σας γιατί αλλιώς σας βλέπουμε στο... κρεβάτι του πόνου!

Διαβάστε επίσης:

Ένα ανορεξικό μοντέλο εξομολογείται: «Τα χείλη μου ήταν μπλε από την αδυναμία και τα κάλυπταν με κονσίλερ»

Η αστεία πραγματικότητα: Πώς θα ήταν οι σέξι διαφημίσεις εσωρούχων με... κανονικούς άντρες;

H Katie Piper, η γυναίκα με το καμμένο πρόσωπο, είναι έγκυος!