Η blogger που πάσχει από καρκίνο και δίνει συμβουλές ομορφιάς κατά τη χημειοθεραπεία!

Γωγώ Φούντα
Η blogger που πάσχει από καρκίνο και δίνει συμβουλές ομορφιάς κατά τη χημειοθεραπεία!

Σε μία προσπάθεια να δώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε όλες τις καρκινοπαθείς γυναίκες

Μαθήματα ζωής και ταυτόχρονα... στιλ παραδίδει μία 23χρονη γυναίκα μέσω του προσωπικού της blog, Laura Louise and her naughty disease, σε μία προσπάθεια στήριξης γυναικών που πάσχουν από καρκίνο!

Η Laura Canon λοιπόν, η οποία διεγνώσθη πριν ένα χρόνο με καρκίνο στο στήθος, αποφάσισε να μην αφήσει την ασθένειά της να την πάρει από κάτω και να βγάλει κάτι θετικό και όμορφο από την περιπέτεια της υγείας της. Έχοντας πάθος με την μόδα και την ομορφιά, αποφάσισε να δημιουργήσει μία σελίδα όπου θα μπορεί να συμβουλεύει γυναίκες που πάσχουν από την ίδια ασθένεια, πώς να παραμένουν όμορφες και μοδάτες ακόμα και κατά τη διάρκεια της χημιοθεραπείας τους, σε μία προσπάθεια να τονώσει την ψυχολογία τους.

«Το δέρμα μου έπειτα από τις χημειοθεραπείες ήταν σε κακή κατάσταση οπότε ανακάλυψα ειδικά make up ώστε να μη φαίνονται τα σημάδια. Επιπλέον, έβαφα τα νύχια μου σε έντονα χρώματα, αφενός για να μη φαίνεται πόσο ταλαιπωρημένα ήταν και αφετέρου για να μου φτιάχνουν τη διάθεση! Πιστεύω ακράδαντα ότι τα έντονα παπούτσια ή ένα έντονο κραγιόν είναι ικανά για να τραβήξουν την προσοχή από τα σημάδια σου! Την μέρα μάλιστα που συνειδητοποίησα ότι άρχισα να χάνω τα μαλλιά μου, τα ξύρισα γουλί και ανακοίνωσα περιχαρής ότι πλέον είμαι ένας... καράφλας»!

Η Laura, ένα χρόνο μετά την περιπέτειά της είναι υγιής, ενώ βραβεύτηκε από το περιοδικό cosmopolitan ως η blogger του μήνα! Μάλιστα, έχει πολλούς διάσημους υποστηρικτές οι οποίοι έχουν εκφράσει τη στήριξή τους μέσω Twitter!

Διαβάστε επίσης:

Οι... απεγνωσμένες προσπάθειες τριών αντρών να κάνουν smokey eyes! (video)

H πιο τέλεια και ταυτόχρονα τρομακτική φάρσα που έγινε ποτέ!

Το 11λεπτο video για τη ζωή της Malala Yousafzai που όλοι πρέπει να δείτε