Το «έξυπνο» μακιγιάζ που μεταμορφώνει καθημερινές γυναίκες σε... υπερκαλλονές!

Γωγώ Φούντα
Το «έξυπνο» μακιγιάζ που μεταμορφώνει καθημερινές γυναίκες σε... υπερκαλλονές!

Και χωρίς πλαστικές επεμβάσεις και photoshop!

Αν συνηθίζετε να θαυμάζετε και να ζηλεύετε μοντέλα και stars στα εξώφυλλα περιοδικών για το πόσο όμορφες και λαμπερές είναι, καλά θα κάνετε να... σταματήσετε, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος!

Δεν θα μιλήσουμε για το κλασικό photoshop, που υπάρχει παντού και διορθώνει τα πάντα, αλλά για απλό και... τίμιο μακιγιάζ! Ο Ρώσος make-up artist Vadim Andreev, αποφάσισε να αποδείξει σε όλες εμάς τις απλές γυναίκες, ότι με το κατάλληλο μακιγιάζ και μόνο, η καθεμιά μας μπορεί να δείχνει σαν εξώφυλλο περιοδικού!

«Το θέμα είναι στα προιόντα μακιγιάζ και στη σωστή χρήση τους. Να μάθει κάθε γυναίκα ποιο είναι το δυνατό της σημείο και να το τονίζει! Λίγη λάμψη κάτω από τα μάτια, λίγη στα μήλα και μπόλικη μάσκαρα είναι τα μυστικά μου. Λατρεύω να μεταμορφώνω απλούς ανθρώπους με μοναδικό όπλο το μακιγιάζ. Και φυσικά αυτό δεν το κάνω μόνο σε γυναίκες, αλλά και σε άντρες», εξομολογείται ο διάσημος make-up artist ο οποίος έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του modelling και γενικότερα της showbiz.

Οπότε κορίτσια, την επόμενη φορά που θα μπείτε στο τριπάκι να ζηλέψετε κάποια διάσημη κυρία, σκεφτείτε απλά πόσοι άνθρωποι κρύβονται πίσω από την τέλεια εμφάνισή της!

Διαβάστε επίσης:

Η καλύτερη δουλειά του κόσμου! Δεν θα πιστέψετε για ποιο πράγμα πληρώνεται αυτή η 24χρονη

Δείτε τις πιο περίεργες... επαγγελματικές φωτογραφίες τραβηγμένες από ερασιτέχνες

Η blogger που πάσχει από καρκίνο και δίνει συμβουλές ομορφιάς κατά τη χημειοθεραπεία!