Όλα για τον έρωτα; Την έπεισε να παχύνει και την κεράτωσε με... κοκαλιάρες!

Γωγώ Φούντα
Όλα για τον έρωτα; Την έπεισε να παχύνει και την κεράτωσε με... κοκαλιάρες!

Μία ερωτευμένη γυναίκα που κυριολεκτικά την... πάτησε!

Συνηθίζουμε να λέμε ότι η ψυχή της γυναίκας είναι άβυσσος, αλλά να που τελικά, του άντρα είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση, μιας και είναι πολλοί που πραγματικά δεν ξέρουν τι θέλουν!

Σε έναν τέτοιο, έπεσε και η Cassie Payne η οποία ήταν μία κοπέλα φυσιολογικού βάρους και ωραιότατου κορμιού! Ερωτεύτηκε ωστόσο έναν κύριο, ο οποίος την έπεισε ότι οι αναλογίες της δεν ήταν ιδανικές και πως πάντοτε προτιμούσε τις πιο... ζουμπουρλούδες! Πες πες λοιπόν, την έπεισε, και προκειμένου να τον ευχαριστήσει, άρχισε να τρώει δίχως αύριο, με αποτέλεσμα να παχύνει αρκετά και να γίνει, όπως πίστευε, η ιδανική γυναίκα για τον καλό της!

Το θέμα βέβαια, δεν είναι η αλλαγή της Cassie, καθώς μία γυναίκα ερωτευμένη, είναι ικανή για όλα, αλλά η μετέπειτα συμπεριφορά του συζύγου, ο οποίος, όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, την απατούσε συστηματικά, όχι με μία ούτε με δύο, αλλά με 8 γυναίκες, οι οποίες ήταν... υπερβολικά αδύνατες!

Αν σας τρώει η περιέργεια, σας ενημερώνουμε ότι οι αποκαλύψεις έγιναν μέσω... facebook, αλίμονο, όπου η Cassie βρήκε ερωτικά μηνύματα από 8 διαφορετικές γυναίκες! Το ότι είχε χακάρει το προφίλ του καλού της είναι περιττό να το διευκρινήσουμε, καθότι όπως προαναφέραμε, η ερωτευμένη γυναίκα, είναι ικανή για όλα!

Όταν λοιπόν η απατημένη ευτραφής σύζυγος ρώτησε τον καλό της γιατί το έκανε, έλαβε την απάντηση: «Παλιά μου άρεσαν οι χοντρούλες αλλά τώρα προτιμώ τις... κοκαλιάρες»!

Οπότε κορίτσια, από δω και στο εξής, καλύτερα να προσέχετε τις θυσίες που κάνετε για έναν άντρα, γιατί τώρα η Cassie έμεινε και μόνη, και φορτωμένη με περιττά κιλά, τα οποία δεν θέλει!