Μαθητής ντύθηκε Χριστός στο Halloween και τον απέβαλαν!

Μαθητής ντύθηκε Χριστός στο Halloween και τον απέβαλαν!

Αργότερα του ζήτησαν συγνώμη. Τι άλλαξε;

To Halloween αποτελεί θεσμό στην Αμερική που εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο εορτασμός είναι ελεύθερος και μάλλιστα συχνά έχει αντικείμενο το θάνατο, τη ζωή, ό, τι πιο τρομακτικό, χλευαστικό, αηδιαατικό ίσως. Δεν είναι λίγες οι φορές που στο Halloween ο κόσμος ντύνεται ιερέας, υπάρχουν σταυροί, δαιμονισμένοι, δαίμονες, βρυκόλακες, πτώματα, μούμιες- το πιάσατε το θέμα!

Για έναν έφηβο μαθητή από το Illinois η μεταμφίεση για τη γιορτή του σχολείου του δεν βγήκε σε καλό. Ο Marshon Sanders ντύθηκε Ιησούς Χριστός και αποβλήθηκε για την ασέβειά του αυτή δια παντώς από την τάξη και το Highland Park High School. Οι καθηγητές βρήκαν το κοστούμι του προσβλητικό, ιδίως για το αγκάθινο στεφάνι που τόλμησε να φορέσει. παρά τους ισχυρισμούς του Marshon πως δεν είχε κακή πρόθεση, η απόφαση πέρασε στα πρακτικά.

Ψάχνοντας στις σχολικές φωτογραφίες όμως οι συγγνείς του είδαν πως καμία επίπληξη ή ενόχληση δεν είχε προέλθει για παιδιά που ντύθηκαν άλλη φορά θεά Κάλι, Βούδας, Κομφούκιος και γενικά είχαν αναφορές σε άλλες θρησκείες. Κοπέλα μάλιστα είχε ντυθεί Παναγία, την ίδια ημέρα, με σέξι μπούστο και δεν της είπαν τίποτα. Ο Αφροαμερικανός μαθητής δεν είχε την ίδια μεταχείρηση!

Προήλθαν ως αποτέλεσμα πολλές διαμαρτυρίες και οι καθηγητές όχι μόνο επέτρεψαν στο μαθητή να επιστρέψει, αλλά αντιμετωπίζουν και κατηγορίες για πρόκληση ψυχικής οδύνης και ρατσισμό!

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τα πιο περίεργα κρεβάτια που κυκλοφορούν!

Βλέπω καλά; 11 φωτογραφίες που θα πρέπει να κοιτάξεις και δεύτερη φορά!