Αν φοράς το κραγιόν σου μπορείς να γίνει πιο συμπαθής

Αν φοράς το κραγιόν σου μπορείς να γίνει πιο συμπαθής

Το make-up αλλάζει τον τρόπο που σας βλέπουν οι άλλοι

Όλοι γνωρίζουμε ότι η πρώτη εντύπωση μετράει πάνω από όλα. Τώρα, όμως, φαίνεται πως μπορείτε να αλλάξετε την γνώμη των άλλων επιλέγοντας απλά τη σωστή βάση του make up
ή το σωστό κραγιόν.

Μιλώντας στο περιοδικό The Sunday Times Style ,ο νευροεπιστήμονας Δρ Arnaud Aubert αποκάλυψε ότι οι ατέλειες μπορεί να αποσπάσουν την προσοχή του εγκεφάλου , με αποτέλεσμα τα άτομα με λιγότερο άψογη επιδερμίδα να κατατάσσονται χαμηλότερα στην κοινωνική κλίμακα.

Το make- up μπορεί να βοηθήσει να ενισχύσει τις πιθανότητες επιτυχίας σας σε όλα τα επίπεδα από την καριέρα μέχρι την αγάπη. Σύμφωνα με τον επιστήμονα , ο οποίος έχει συγγράψει μια σειρά από μελέτες που αντανακλούν στις συνδέσεις μεταξύ των make- up , την εμφάνιση και τον τρόπο που οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται τους άλλους , το «κοινωνικό τρίγωνο» - η περιοχή από τα μάτια μέχρι το στόμα – μπορεί να είναι το κλειδί για την επιτυχία .

« Όλες οι κοινωνικές πληροφορίες βρίσκεται στο κέντρο του προσώπου », εξηγεί ο Aubert . « Αν ο εγκέφαλος είναι έξαλλος με ατέλειες, όπως κηλίδες, επεξεργάζεται λιγότερο και έτσι έχει μια πιο αδύναμη κοινωνική αξιολόγηση του ατόμου που βλέπει . "
Η λύση; Βαφτείτε για να σωθείτε...

Διαβάστε επίσης:

Makeup για selfies; Ναι, υπάρχει!

5 έξυπνα τρικς για να καλύψεις τις ενοχλητικές άσπρες τρίχες