To Facebook πρόδωσε το δίγαμο

To Facebook πρόδωσε το δίγαμο

Αν είστε ήδη παντρεμένος, καλό είναι να μην ξαναπαντρεύεστε γιατί τότε συλλαμβάνεστε από την αστυνομία και δικάζεστε για διγαμία.

Αν είστε βλάκας έγγαμος που επιθυμείτε διαζύγιο αλλά το αναβάλλετε διαρκώς μέχρι που τελικά απλά προσποιείστε ότι η σύζυγός σας δεν υπάρχει και συνεχίζετε κανονικά τη ζωή σας μακριά της, τότε μάλλον είστε ο 34χρονος Richard Barton Jr από το Michigan. Αυτός, συνέχισε τη ζωή του αγνοώντας από ένα σημείο και πέρα το γάμο με τη σύζυγό του Adina Quarto με την οποία μάλιστα έχει και ένα παιδί.

Το 2010 αρραβωνιάστηκε μια γυναίκα που νόμισε πως ήταν χωρισμένος, έσβησε την πρώην γυναίκα του από τους φίλους του στο Facebook, παντρεύτηκε τη νέα γυναίκα και ανέβασε φωτογραφίες στο διαδικτυακό προφίλ του. Η πρώην όμως, την οποία ο Richard δεν είχε μπλοκάρει στις ρυθμίσεις του, μπορούσε πολύ άνετα να δει τις φωτογραφίες από τον ωραιότατο παραλιακό τους γάμο.

Έτσι, μετά από μερικούς μήνες, χωρίς διαζύγιο στο χέρι και μην έχοντας τι άλλο να κάνει, κάλεσε την αστυνομία και ο δίγαμος συνελήφθη.