Εκπτώσεις με ειλικρίνεια παρακαλώ!

Εκπτώσεις με ειλικρίνεια παρακαλώ!

Οι εκπτώσεις αποτελούν μια από τις αγαπημένες περιόδους για μια Queen. Φέτος μην ανησυχείτε για τις παραπλανητικές προσφορές που κάθε χρόνο σας ταλαιπωρούν. Προβλέπονται αυστηρές κυρώσεις...

Από το Σάββατο 15 Ιανουαρίου μέχρι τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου οι εκπτώσεις, το πιο πολυαναμενόμενο event για τη σεζόν 2010-2011, είναι στο επίκεντρο της καθημερινότητας όλων μας. Αμέτρητες Queens ξεχύνονται στα εμπορικά καταστήματα της χώρας επιδιώκοντας τις πιο συμφέρουσες αγορές, επιλέγοντας προϊόντα για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους.

Πολύ συχνά όμως παραπλανώνται από αναγγελίες εκπτώσεων που δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα και που στόχο έχουν να παγιδεύσουν τους καταναλωτές. Στην περίπτωση αυτή λοιπόν, προβλέπεται δια νόμου πως οποιασδήποτε μορφής απόκρυψη ή παραπλάνηση τιμωρείται με την επιβολή διοικητικού προστίμου που κυμαίνεται από 1.000 έως 100.000 ευρώ, ανάλογα με τη βαρύτητα και τη συχνότητα της παράβασης. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί πως η διενέργεια εκπτώσεων είναι στην διακριτική ευχέρεια της κάθε επιχείρησης.

Ωστόσο αυτό που χρειάζεται προσοχή, είναι η ακρίβεια των εκπτωτικών αναγγελιών, ώστε να ανταποκρίνονται στις παροχές τόσο οικονομικά, όσο ποσοτικά και ποιοτικά.