Μαμά πήρα Λαμποργκίνι

Μαμά πήρα Λαμποργκίνι

Αν είστε τραπεζικός υπάλληλος, δεν αποκλείεται να το πείτε και αυτό...

Και ενώ όλοι βυθίζονται στα χρέη και οι Τράπεζες επιδίδονται σε ασύστολες κατασχέσεις περιουσιών, ένα νέο ανέλπιστο πρόβλημα έκανε την εμφάνισή του. Πρόκειται για ένα πρόβλημα, το οποίο οι τόσο διορατικές Τράπεζες δεν είχαν προβλέψει: ανάμεσα στα περιουσιακά στοιχεία που έχουν κατάσχει ως τώρα, βρίσκονται και αμέτρητα ΙΧ.

Αυτά μπορεί να είναι από τα πιο πολυτελή, μέχρι τα πιο απλά οχήματα, το θέμα όμως είναι πως στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι κατά κύριο λόγο πολυτελέστατα, πανάκριβα οχήματα όπως Porsche ή Mercedes για τα οποία οφείλουν να πληρώνουν τα τέλη κυκλοφορίας. Αυτά, είναι ιδιαίτερα δύσκολο να πωληθούν σε εμπόρους μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, αφού είναι αμφίβολο αν θα μεταπωληθούν σε τόσο δύσκολες μέρες.

Έτσι λοιπόν, οι τράπεζες διαμόρφωσαν ειδικούς τιμοκαταλόγους, που απευθύνονται αποκλειστικά στους υπαλλήλους τους, οι οποίοι περιλαμβάνουν απίστευτες προσφορές, όπως Mercedes S320 μόνο με 14.000€ ή Porsche Cayenne με 20.000€. Φυσικά, ο υπάλληλος θα αποπληρώσει το όχημα με κρατήσεις από το μισθό του και λοιπές «διευκολύνσεις».