Τον πάτησαν κάτω

Τον πάτησαν κάτω

Δύο γυναίκες στην Πάτρα, πάτησαν κυριολεκτικά κάτω έναν άντρα οποίος μάλιστα τους προσέφερε και χρηματική αμοιβή για να το κάνουν.

Απίστευτο κι όμως αληθινό το σκηνικό που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα πριν από μερικές μέρες, όταν ένας νεαρός άνδρας γύρω στα 35 αποφάσισε να αγγίξει τα όρια της τρέλας. Αφού μπήκε μέσα σε μια καφετέρια, ανακοίνωσε πως ήταν από το Πανεπιστήμιο και πως έκανε μία έρευνα για να διαπιστώσει πόσο φθείρονται διάφορα υλικά. Αμέσως μετά, φόρεσε ένα μπουφάν και δήλωσε πως επιθυμούσε κάποιος να τον πατήσει ενώ θα ήταν ξαπλωμένος κάτω, προκειμένου να δει τη φθορά του. Μάλιστα, δελέασε τον κόσμο προσφέροντάς τους 50€ για να το κάνουν, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο στην εποχή μας.

Την αρχή έκανε μια γυναίκα, η οποία πάτησε κάτω τον άνδρα για περίπου πέντε λεπτά και μόλις τελείωσε, έλαβε από τον ικανοποιημένο νεαρό, ένα κολλαριστό χαρτονόμισμα των 50€. Ακολούθησε και μια δεύτερη γυναίκα, η οποία έκανε ακριβώς το ίδιο και απόλαυσε και αυτή την αμοιβή της. Στο τέλος της «παράστασης» ο άνδρας έφυγε, ενημερώνοντας ότι θα επιστρέψει για να τον ξαναπατήσουν, δημιουργώντας ελπίδες σε όσους παρακολούθησαν το σκηνικό χωρίς όμως να επωφεληθούν οικονομικά.