Το παιδί που εκβίασε τον Άϊ-Βασίλη για ένα Play Station 4

To γράμμα που άναψε φωτιές στα media

Εχθές το βράδυ, ο Άϊ Βασίλης τρόμαξε. Ένα άρθρο κυκλοφόρησε στην Αυστραλία, δείχνοντας έναν σκληροτράχηλο και αναιδέστατο 8χρονο με τσιγάρο στο στόμα και μία μεγάλη συσκευασία μπύρας ανά χείρας να απαιτεί το χριστουγεννιάτικο δώρο του από τον χαρωπό παππούλη με τα κόκκινα.

Ο αγγλικής καταγωγής νεαρός, ονόματι Damian Garside, είπε στο Santa πώς αν δεν του φέρει για τα Χριστούγεννα PlayStation 4 –θα βάλει στο μπλέντερ τη γάτα της αδερφής του και θα την κάνει smoothie.  Το γράμμα ήταν απίστευτα ανορθόγραφο και οι χαρακτηρισμοί που χτρησιμοποιούσε κάθε άλλο παρά λεξιλόγιο που θα ταίριαζε σε ένα παιδί της ηλικίας του ή σε οποιονδήποτε άλλο.

large

Το γράμμα έκανε το χαμό κυριολεκτικά σε όλα τα websites. Συνοδευόταν μάλιστα από μαρτυρία του δασκάλου του, ο οποίος περιέγραφε με τρόμο την εμπειρία του και τη συμπεριφορά του παιδιού στο σχολείο. Αφού σκάσαμε με την περίπτωση του παιδιού, η Sunday Sport που δημοσίευσε το γράμμα, άρχισε να μιλά για το ενδεχόμενο φάρσας, στο κουτί με τα γράμματα... Το ελπίζουμε, αλλιώς οι γονείς του Damian, θέλουν ένα γερό χέρι ξύλο (το λιγότερο).

Διαβάστε ακόμη:

20 μικρές αλήθειες που θα κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη!

Τι πραγματικά κάνουν οι γυναίκες όταν είναι μόνες στο σπίτι;

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ