Σχεδίασε παπούτσια που το καθένα αντιπροσωπεύει μια πρώην του

Σχεδίασε παπούτσια που το καθένα αντιπροσωπεύει μια πρώην του

Ανάλογα με τον χαρακτήρα τους δημιούργησε και ένα παπούτσι έργο τέχνης

Ο Χιλιανός σχεδιαστής Sebastian Errazuriz που ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη εξερευνώντας το θέμα του σεξ και του έρωτα προσπάθησε να δώσει μορφή και εικόνα σε πρώην σχέσεις τους, μέσα από ένα παπούτσι. Ένα παπούτσι που όμως αποτυπώνει τον χαρακτήρα της κάθε κοπέλας.


Στην ουσία πρόκειται για γλυπτά παπουτσιών, τα οποία συνδυάζονται από πρσωπικές φωτογραφίες και ιστορίες. Έτσι κάποιος θα μάθει για την "Βασίλισσα του Χιονιά" Σόφι, τη γλυκιά σαν "Μέλι" Νατάσσα αλλά και το "Αφεντικό" Ρέιτσελ. Την "Rock Alice" όπως λεει ο σχεδιαστής: "Ήξερε ότι θα ήμασταν για πολύ καιρό μαζί αλλά ότι τελικά το γυαλί θα έσπαγε όσο κι αν θέλαμε να πιστεύομε το αντίθετο".


Το παπούτσι που αποτελείτε από ένα λευκό καλώδιο είναι το "Φάντασμα" για τη Βαλεντίνα μια γυναίκα που αγαπούσε λίγο. Το παπούτσι με ένα στρατιωτάκι στο δάχτυλο του ποδιού ονομάζεται η "άγρια κόρη" του συνταγματάρχη Μπάρμπαρα με την οποία η αστυνομιά του έπιασε να κάνουν σεξ μέσα σε ένα αυτοκίνητο.


Όπως λέει ο σχεδιαστής "όταν ξεκίνησα αυτή τη διαδικασία δεν ήξερα που θα καταλήξει. Το παπούτσι στην ουσία εξιστορεί μια αγάπη". Αλήθεια τι να λένε οι πρώην του για αυτά τα παπούτσια έργα τέχνης που έβγαλαν στη φόρα τη σεξουαλικότητά τους;

Διαβάστε επίσης:

Premiere boutique: η νέα είσοδος στην αγορά της Γλυφάδας

Marc Jacobs: Πώς νιώθει για τον διάδοχό του στον Louis Vuitton;