Ο τρόμος της βουλιμίας: Ένα συγκλονιστικό video που θα προκαλέσει

Γωγώ Φούντα
Ο τρόμος της βουλιμίας: Ένα συγκλονιστικό video που θα προκαλέσει

Τι συμβαίνει στο μυαλό ενός ατόμου που αντιμετωπίζει διατροφικές διαταραχές;

Οι διατροφικές διαταραχές είναι δυστυχώς κάτι πολύ σύνηθες στις μέρες μας, οι οποίες επηρεάζουν νέους ανθρώπους, και κυρίως γυναίκες, με μοιραία, κάποιες φορές κατάληξη.

Η αλήθεια είναι, ότι δεν είναι ούτε εύκολο ούτε και απλό, να μπορέσει κανείς να αντιληφθεί τι μπορεί να συμβαίνει στο μυαλό ενός ανθρώπου που πάσχει από ανορεξία ή βουλιμία, μιας και κύριο χαρακτηριστικό είναι η διαστρέβλωση της πραγματικότητας και κυρίως της εικόνας που έχει ο καθένας για τον εαυτό του.

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης λοιπόν, Rodrigo Prieto, με τη βοήθεια της 19χρονης κόρης του Ximena, η οποία έχει αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα, επιχειρεί το... ακατόρθωτο! Να δείξει δηλαδή πώς βλέπει ένας άνθρωπος που αντιμετωπίζει διατροφικές διαταραχές, τον εαυτό του στον καθρέφτη, αλλά και πώς νιώθει με την εικόνα και τους γύρω του. Πρωταγωνίστρια του video είναι η Elle Fanning, η οποία δίνει μία συγκλονιστική ερμηνεία, που από ένα σημείο και μετά, ίσως φέρει σε δύσκολη θέση ακόμα και αυτούς που καταλαβαίνουν λίγο περισσότερο.

Δείτε το video με προσοχή...

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτα, υπέροχα γλυπτά στο βυθό! (φωτό)

Launching People: Όταν η τεχνολογία συναντά τον άνθρωπο, υπέροχα πράγματα συμβαίνουν

Κάντο σαν τον Superman!Η απίστευτη βουτιά ενός φύλακα για να πιάσει το μωρό που έπεφτε