Aυτό είναι το χειρότερο γυμνό ημερολόγιο του 2014!

Γωγώ Φούντα
Aυτό είναι το χειρότερο γυμνό ημερολόγιο του 2014!

Εικόνες για γέλια... και κυρίως κλάματα!

Έχουμε συνηθίσει, λόγω εποχής και κυρίως εορτών, να κατακλυζόμαστε από διάφορα ημερολόγια του νέου έτους, συνήθως για καλό σκοπό ή έστω προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για... οποιοδήποτε σκοπό!

Παρά το γεγονός ότι έχουμε θέσει το θέμα επί τάπητος αρκετές φορές, μας έχει προβληματίσει ομολογούμε, το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ημερολογίων αυτών, αποτελούνται από γυμνούς ανθρώπους, πότε μοντέλα, πότε αθλητές, πότε... πυροσβέστες και πότε ηλικιωμένες κυρίες, ωστόσο κανείς δεν μας είχε προετοιμάσει γι' αυτό που αντικρίσαμε και πιστέψτε μας είμαστε αρκετά... επιεικείς!

Γυναικεία ομάδα Rugby λοιπόν, αποφάσισε, ακολουθώντας την μόδα της εποχής, να εκδόσει το ολόδικό της γυμνό ημερολόγιο, σε μία προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα για τον μικρό αγγλικό σύλλογο! Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι δεν ξέρουμε κατά πόσο, ο στόχος επετεύχθη μιας και μπορεί οι φωτογραφίες να χαρακτηρίζονται από... χιούμορ, αλλά δυστυχώς η αισθητική τους είναι τόσο κακή, που τα σχόλια ήταν στην πλειοψηφία επικριτικά και όχι ενθαρρυντικά.

Βλέπετε, εκτός του ότι οι φωτογραφίες είχαν τραβηχτεί από ερασιτέχνη φωτογράφο με φόντο την... τοπική παμπ, η εικόνα των μελών της ομάδας και μάλιστα χωρίς ρούχα δεν ήταν και το... καλύτερο θέαμα!

Όχι ότι κάθε γυναίκα οφείλει να έχει το κορμί της Miranda Kerr, αλλά όταν δεν είσαι και... σιλουέτα, το αντίθετο μάλιστα, καλό θα ήταν τουλάχιστον να... βάζεις ένα ρούχο πάνω σου! Και πριν μας κατακρίνετε θέλουμε να καθίσετε και να αναρωτηθείτε: Θα κρεμούσατε αυτές τις εικόνες στον... τοίχο σας;

Διαβάστε επίσης:

Αφήστε για λίγο τον ονειροκρίτη και δείτε πως τα όνειρα μας επηρεάζουν στο ξύπνιο μας

Είστε έτοιμοι να ακούσετε τι πραγματικά μας λένε τα σκυλιά;(βίντεο)

Κοριτσάκι γεννήθηκε με φωτεινό κόκκινο σημάδι στη μύτη