Γίνε εσύ ο Άγιος Βασίλης για τους άλλους!12 καλές πράξεις για τα φετινά Χριστούγεννα

Γίνε εσύ ο Άγιος Βασίλης για τους άλλους!12 καλές πράξεις για τα φετινά Χριστούγεννα

Δεν θα χρειαστεί να βάλεις καν το χέρι στην τσέπη!

Όσο πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα, η ανάγκη να κάνουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε ευτυχισμένους γίνεται ξαφνικά όλο και πιο έντονη. Αυτή η γιορτή μας κάνει πιο ευγενικούς, περισσότερο καλόκαρδους και με διάθεση να προσφέρουμε. Το κακό είναι ότι αυτά τα συναισθήματα διαρκούν μερικές μέρες... Κάντε μικρές, ανέξοδες, καλές πράξεις που θα φέρουν το χαμόγελο στους ανθρώπους κοντά σας. Αυτά τα Χριστούγεννα και όλο τον χρόνο.

1. Κράτησε την πόρτα του ασανσέρ για αυτούς που έρχονται και ας είναι μακριά ή ας θες να μην το μοιραστείς με κανέναν για να τσεκάρεις το μακιγιάζ σου!
2. Δώσε τη σειρά σου στο σούπερ μάρκετ σε κάποια μαμά που έχει αγκαλιά το παιδί της.
3. Δώσε τη θέση σου στο τρένο σε κάποιον που φαίνεται ότι είχε πιο κουραστική μέρα από σένα.
4. Στείλε μήνυμα σε κάποιον φίλο και πες του κάτι γλυκό όπως "χτες γέλασα πολύ με τα αστεία σου" ή "έχεις καλύτερα φρύδια και από την North West"!
5. Πήγαινε με τον μπαμπά σου στην παράσταση, στο μουσείο ή στη καφετέρια που θέλει. Ήρθε η στιγμή να σταματήσεις να το αναβάλλεις.
6. Πες επιτέλους στη μαμά σου τη φράση, "έχεις δίκιο". Θα της κάνεις το καλύτερο δώρο που έχει πάρει ποτέ.
7. Μπες στο Skype και μίλησε με έναν καλό σου φίλο, που μετακόμισε στο εξωτερικό και πλέον μιλάτε σπάνια.
8. Άκουσε για μια φορά εκείνον ή εκείνη τη συνάδελφο που συνεχώς παραπονιέται για τη ζωή του και το μόνο που θέλει είναι έναν άνθρωπο να τα πει. Κάνε και κάποιες ερωτήσεις για να δείξεις ότι πραγματικά ενδιαφέρεσαι.
9. Φτιάξε τη ντουλάπα σου και τα ρούχα που δεν θες δώσε τα σε εκείνη τη φίλη που πάντα σου έκανε κομπλιμέντα για το στιλ σου.
10. Πες στην αδελφή σου εκείνη την ιστορία από τα εφηβικά σας χρόνια που την κάνει να δακρύζει από το γέλιο.
11. Πες ευχαριστώ σαν να το εννοείς, στην ενοχλητική πωλήτρια που σε κάθε άλλη περίπτωση δεν θα της απαντούσες καν.
12. Πιάσε τη συζήτηση με τον πιο αμήχανο καλεσμένο του χριστουγεννιάτικου πάρτι που θα πας. Θα σε ευχαριστεί και θα σε θυμάται για πάντα!