Σκούρα τα πράγματα! Για ποιο λόγο διαφημιστική καμπάνια τα «χώνει» σε stars του Hollywood;

Γωγώ Φούντα
Σκούρα τα πράγματα! Για ποιο λόγο διαφημιστική καμπάνια τα «χώνει» σε stars του Hollywood;

Single μπαμπάδες όλου του κόσμου ενωθείτε!

Μάνα είναι μόνο μία, αυτό είναι γνωστό και φυσικά δεν χωράει καμία αμφισβήτηση! Τι γίνεται όμως με τον πατέρα; Γιατί δεν ισχύει το ίδιο και για τους άντρες, οι οποίοι σύμφωνα με μία νέα καμπάνια απομακρύνονται βίαια από τα παιδιά τους έπειτα από ένα χωρισμό, με αποτέλεσμα να καταλήγουν να είναι... ξένοι;

Το Fathers4 Justice, οργανισμός που μάχεται υπέρ των δικαιωμάτων των single μπαμπάδων, με αφορμή τις δηλώσεις της Kate Winslet, η οποία έχει 3 παιδιά από 3 διαφορετικούς άντρες, ότι τα φετινά Χριστούγεννα θα τα περάσουν αποκλειστικά εκείνη και τα παιδιά της, περνάει στην αντεπίθεση και κάνει... ρόμπα μεγάλες stars του Hollywood!

article-0-1A3E46D600000578-756 634x653

Με διάφορα poster λοιπόν, που απεικονίζουν την εκάστοτε star και από κάτω το... κατηγορώ του οργανισμού, οι αδικημένοι μπαμπάδες τα βάζουν με όλες εκείνες τις διάσημες κυρίες οι οποίες μετά το διαζύγιό τους, απομόνωσαν εντελώς τα παιδιά από τους πρώην συντρόφους τους.

Από την Katie Holmes, και τη Halle Berry, μέχρι την Kim Basinger και φυσικά την Kate Winslet, καμία δεν ξέφυγε από τα πυρά τους, μιας και οι συγκεκριμένες κυρίες φέρονται σαν τα παιδιά τους να μην έχουν πατέρα!

Όπως καταλαβαίνετε, οι διάσημες κυρίες δεν έχουν προβεί σε κάποιο σχόλιο ακόμα, αλλά κάτι μας λέει ότι μάλλον τους χάλασαν τις... γιορτές!

Διαβάστε επίσης:

Aυτό είναι σπαγγάτο! Η απάντηση του Chuck Norris στο video του Van Damme!

Τι θα έκανες σήμερα, αν σου έδινε κάποιος 25.000 δολάρια;‏ (video)

Aυτό είναι το χειρότερο γυμνό ημερολόγιο του 2014!