Ένα άρθρο για «πρώην» έγινε αιτία να τα ξαναβρεί 30 χρόνια μετά με τον μεγάλο της έρωτα

Ένα άρθρο για «πρώην» έγινε αιτία να τα ξαναβρεί 30 χρόνια μετά με τον μεγάλο της έρωτα

Η Liz Jones έγραψε για τα φετινά ερωτευμένα Χριστούγεννά της

Είναι άλλο ένα από τα παιχνίδια της ζωής. Ένας έρωτας με την πρώτη ματιά σε νεαρή ηλικία που ναυαγεί και μετά από 30 χρόνια...αναζωπυρώνεται με τις καλύτερες προοπτικές ever.

Η Liz Jones έγραψε στο περιοδικό You ένα άρθρο για τους πρώην της, ο David τον οποίο και ερωτεύθηκε παράφορα το 1983 με την πρώτη ματιά το διάβασε και κάπως έτσι φέτος τα Χριστούγεννα έζησε το θαύμα των ερωτευμένων έχοντας σχέση μαζί του.


Γράφοντας για αυτό το...παιχνίδι της μοίρας η Liz Jones αναφέρεται στο παρελθόν λέγοντας:" Όταν τον είδα ήταν ο πιο όμορφα άνδρας που είχα δει ποτέ. Βέβαια εκείνος ούτε που ενδιαφέρθηκε για εμένα. Ήμουν 20 κάτι, παρθένα και με διατροφικές διαταραχές. Εκείνος ήταν ένα αγόρι από το Μάντσεστερ που το μόνο του τον ενδιέφερε ήταν τα πάρτι. Βέβαια τώρα τον πειράζω που δεν με πρόσεξε τότε αλλά όπως λεει ο ίδιος αν ήμασταν τότε μαζί, θα είχαμε χωρίσει και δεν θα ήμασταν μαζί τώρα. 'Άλλα αναρωτιέμαι αν αυτό είναι αλήθεια. Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε περάσει 30 Χριστούγεννα σαν αυτά εδώ. Αφού με απέρριψε, δεν μου έδωσε καμία σημασία, μετακόμισε και έκανα χρόνια να τον ξεπεράσω...
Ξανασυναντηθήκαμε τον Αύγουστο, 30 χρόνια μετά επειδή επειδή έγραψα ένα άρθρο για τους πρώην και πως θα μπορούσα να έχω επαφή μαζί τους. Εκείνος όμως το διάβασε και είδε πως δεν αναφέρθηκα σε εκείνον ο David επικοινώνησε μαζί μου γράφοντας ένα μήνυμα: " Νιώθω την απόρριψη. Σου χρωστάω ένα γεύμα..." η αντίδρασή μου ήταν άμεση...."
Και κάπως έτσι η ζωή έβαλε τα πράγματα στη θέση τους! Μα τι story!

Διαβάστε επίσης:

Ο Isaak Torres έχει αχρωματοψία. Οι φωτογραφίες του όμως όχι!

Ποιος είπε ότι τα μοντέλα είναι πιο όμορφα από εμάς; Μία έκθεση αποδεικνύει το αντίθετο