«Έχω περιφέρεια 2 μέτρα και είμαι περήφανη»! Μία γυναίκα που ελπίζει να εμπνεύσει πολλές

Γωγώ Φούντα
«Έχω περιφέρεια 2 μέτρα και είμαι περήφανη»! Μία γυναίκα που ελπίζει να εμπνεύσει πολλές

Η Sarah έσπασε κάποτε μία... δημόσια τουαλέτα, δε χωράει να περάσει από πόρτες, αλλά νιώθει καλά!

Μπορεί η λεπτή και η καλλίγραμμη σιλουέτα, όχι η ανορεξική προσοχή, να είναι το ζητούμενο και το επιθυμητό για όλες μας, αλλά υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις, οι οποίες καλώς ή κακώς, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να αποκτήσουν το σώμα των ονείρων τους και απλά συμβιβάζονται με όσα έχουν!

Μία τέτοια περίπτωση, είναι και η 33χρονη Sarah Massey, μητέρα 2 παιδιών, η οποία από πολύ μικρή ηλικία, είχε πολύ συγκεκριμένο σωματότυπο ο οποίος σε καμία περίπτωση δε θεωρείται ιδανικός. Η Sarah λοιπόν, διαθέτει ίσως την μεγαλύτερη περιφέρεια και κατ' επέκταση οπίσθια του κόμου, καθώς η περίμετρός τους είναι, κρατηθείτε, κάτι παραπάνω από... 2 μέτρα!

Παρά το γεγονός λοιπόν, ότι το σώμα και κυρίως τα κιλά της, της έχουν δημιουργήσει αμέτρητα προβλήματα, λαμβάνει μάλιστα και ένα μικρό επίδομα αναπηρίας λόγω περιορισμένης κινητικότας, η ίδια υποστηρίζει ότι νιώθει καλά με το σώμα της και πως πλέον έχει ξεπεράσει όλα τα κόμπλεξ τα οποία χαρακτήριζαν την εφηβεία της.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την ίδια, όταν κάποτε ένας φίλος της φωτογράφος έβαλε κάποιες... πόζες της στο facebook, τα likes έπεσαν βροχή με αποτέλεσμα να της προτείνουν ακόμα και... το modelling! Η ίδια δήλωσε ότι δέχτηκε να το κάνει προκειμένου να εμπνεύσει και να δώσει δύναμη σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το σώμα τους.

Αν είστε από εκείνους που θεωρείτε ότι η παχυσαρκία είναι κάτι που μπορεί να αντιμετωπιστεί, η Sarah υποστηρίζει ότι οι θερμίδες που καταναλώνει μέσα στην μέρα δεν ξεπερνούν τις 2000 και πως για όλα φταίει η κατασκευή του σώματός της. Μάλιστα, δήλωσε πως τον τελευταίο καιρό κάνει προσπάθειες προκειμένου να χάσει κάποια κιλά με ειδική διατροφή και άσκηση.