Το συγκινητικό γράμμα ενός 7χρονου που πάλεψε με τη λευχαιμία και πάντρεψε τους γονείς του

Το συγκινητικό γράμμα ενός 7χρονου που πάλεψε με τη λευχαιμία και πάντρεψε τους γονείς του

Για άλλη μια φορά η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια

Ο Βρετανικός τύπος όταν αναφέρεται στον 7χρονος Alex Vaughan κάνει λόγο για ένα πολύ γενναίο αγόρι. Ένα παιδί που πριν από ένα χρόνο περίπου διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία, μια είδηση που ήρθε να σκιάσει τον γάμο που σχεδίαζαν οι γονείς του και στον οποίο ο πατέρας του, του είχε ζητήσει να γίνει κουμπάρος.


Όπως μπορείτε να φανταστείτε η είδηση ότι ο μικρός έχει καρκίνο άλλαξε κατά πολύ τη ζωή της οικογένειας, χωρίς όμως να ματαιωθεί ο γάμος. Ο Alex υποβλήθηκε σε επιθετική θεραπεία και με μεγάλη περηφάνια βρέθηκε στο πλευρό του πατέρα του την ημέρα του γάμου των γονιών του.

2


Ωστόσο ο μικρός επιφύλαξε μια πανέμορφη έκπληξη τόσο στους γονείς τους όσο και στους καλεσμένους. Αφού παρέδωσε τα δαχτυλίδια όπως άρμοζε ο ρόλος του κουμπάρου διάβασε ένα γράμμα που έγραψε ειδικά για τους γονείς τους και για την συγκεκριμένη ημέρα: " Όταν ο μπαμπάς μου, μου ζήτησε να γίνω κουμπάρος του, ένιωσα πολύ ιδιαίτερα γιατί ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα επέλεγε εμένα για αυτό τον ρόλο. Όταν δέχθηκα, περίμενα να προσκληθώ και σε μια βραδιά μόνο για άνδρες αλλά φαίνεται πως είμαι πολύ μικρός για μπύρες. Αποφάσισα να γράψω αυτό το γράμμα για να πω στη μαμά μου και τον μπαμπά μου πόσο πολύ τους αγαπώ. Στην αρχή ήμουν φοβισμένος αλλά τότε θυμήθηκα τι μου είπε ο μπαμπάς μου στην Ισπανία: "Δεν πρέπει να φοβάσαι τίποτα γιατί έχεις περάσει το πιο τρομακτικό πράγμα στη ζωή σου".

Έτσι μετά από αυτή τη συμβουλή είμαι εδώ. Αρχικά θέλω να τους ευχαριστήσω για ο, τι κάνουν για μένα και τον μικρό μου αδελφό. Ακόμα κι αν τους οδηγούμε στην τρέλα και τους εξαγριώνουμε με τις χαζομάρες που κάνουμε, δεν θα τους άλλαζα με τίποτα στον κόσμο..."

Διαβάστε επίσης:

Tα πιο κιτς ημερολογία του 2014! Από ημίγυμνους υδραυλικούς μέχρι νυσταγμένους ταξιτζήδες

Ένα άρθρο για «πρώην» έγινε αιτία να τα ξαναβρεί 30 χρόνια μετά με τον μεγάλο της έρωτα