Ζήτησε διαζύγιο γιατί ο άνδρας της τρώει τον αρακά με ψωμί και όχι με πιρούνι!

Ζήτησε διαζύγιο γιατί ο άνδρας της τρώει τον αρακά με ψωμί και όχι με πιρούνι!

Άφησαν τα πιρούνια και έβγαλαν...μαχαίρια

Μόλις μια εβδομάδα μετά τον γάμο της, μια γυναίκα στο Κουβέτι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου όταν ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της προτιμά να χρησιμοποιεί ψωμί αντι για πιρούνι όταν τρώνε αρακά.


Ενοχλημένη από την "τραυματική" εμπειρία που έζησε μόλις αντίκρισε το "συγκλονιστικό θέαμα" η σύζυγος είπε στον γαμπρό ότι δεν μπορούν να ζήσουν μαζί, εξαιτίας αυτού του γεγονότος, που προφανώς προσέβαλε την αισθητική της.


Να σημειώσουμε ότι στο Κουβέιτ κάθε μέρα γίνονται κατά μέσο όρο 18 αιτήσεις διαζυγίου. Στις περισσότερες μουσουλμανικές χώρες, η ισλαμική νομοθεσία επιτρέπει στους συζύγους να χωρίσουν τις συζύγους του, χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο απλά λέγοντας "διαζύγιο" τρεις φορές. Μετά από αυτό ο σύζυγος μπορεί να ακυρώσει τον γάμο μέσα σε διάστημα 90 ημερών. Αντίθετα να μια γυναίκα θέλει διαζύγιο για λόγους όπως η κατάχρηση ή η έλλειψη επικοινωνίας θα πρέπει να πάει στα δικαστήρια.


Κύρια αιτία των διαζυγίων στο Κουβέτι είναι η μη αποδοχή των άλλων και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι το ζευγάρι μπορεί να γνωριστεί μετά το τον γάμο με αποτέλεσμα να μην έχει μεσολαβήσει ένα διάστημα που το ζευγάρι μπορεί να δει αν πραγματικά ταιριάζουν ή όχι.

Διαβάστε επίσης:

Τα do's & dont's της Πρωτοχρονιάς... Νομίζεις ότι είσαι έτοιμη;

«Έχω περιφέρεια 2 μέτρα και είμαι περήφανη»! Μία γυναίκα που ελπίζει να εμπνεύσει πολλές