Τα... ένοχα μυστικά ομορφιάς που δε θα θέλαμε να μάθουν ΠΟΤΕ οι άντρες!

Αλήθεια, το δικό σας ποιο είναι;

Έχει επικρατήσει η άποψη, ότι οι γυναίκες είναι πολύ πιο περίπλοκες υπάρξεις από τους άντρες, με αποτέλεσμα να κρύβουν περισσότερα και σίγουρα πιο ένοχα μυστικά!

Και αν για τον άντρα το ένοχο μυστικό είναι ότι κάποτε σε κεράτωσε, για τη γυναίκα τα πράγματα δεν είναι τόσα απλά, καθώς σχεδόν καθημερινά καλούμαστε να... προσποιούμαστε μπροστά στο σύντροφό μας και να παρουσιάζουμε έναν εαυτό αψεγάδιαστο και όμορφο!

Τα πράγματα όμως δεν είναι ακριβώς έτσι, παρά το γεγονός ότι πολλοί άντρες αυτό πιστεύουν! Πόσο αστείο ακούγεται το γεγονός ότι ένας άντρας θεωρεί ότι η καλή του έχει το πιο απαλό δέρμα του κόσμου, χωρίς να κάτσει να σκεφτεί ότι μάλλον η αισθητικός που της κάνει αποτρίχωση είναι άριστη επαγγελματίας!

Πόσο μεγάλο σοκ μπορεί να πάθαιναν όταν, κατά λάθος πάντα, μπορεί να έβλεπαν την καλή τους να... βγάζει τις τρίχες από την μύτη, το πηγούνι ή τα δάχτυλα; Να απλώνει αντικυτταριτιδικές κρέμες, ή να μάθαιναν ότι κάτω από το σούπερ εφαρμοστό της φόρεμα υπάρχει ένα... μασαζοκαλσόν που συμμαζεύει τα... ασυμμάζευτα;

Ε ναι λοιπόν, όλες μας έχουμε ένοχα μυστικά ομορφιάς, τα οποία δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να μοιραστούμε με τον καλό μας. Το καλό είναι, ότι σε αυτόν δεν πάει καν ο νους, καθώς θεωρεί ότι το γυναικείο χέρι είναι άτριχο εκ φύσεως και πως το γεγονός ότι δεν υπάρχει μουστάκι οφείλεται σε... εξαιρετικά γονίδια! Μα πόσο γελασμένοι είναι! Αλήθεια, εσάς ποιο είναι το πιο ένοχο μυστικό ομορφιάς σας;

Διαβάστε επίσης:

Το συγκινητικό γράμμα ενός 7χρονου που πάλεψε με τη λευχαιμία και πάντρεψε τους γονείς του

Tα πιο κιτς ημερολογία του 2014! Από ημίγυμνους υδραυλικούς μέχρι νυσταγμένους ταξιτζήδες

Τα do's & dont's της Πρωτοχρονιάς... Νομίζεις ότι είσαι έτοιμη;

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ